:

:

:

Şevket Can, 6 Sivil Toplum Kuruluşunu Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, çadırda yaşayan tarım işçileri için kalıcı çözümler üreteceklerini söyledi.
Tarih: 12 Aralık 2013 Perşembe 09:30
Şevket Can, 6 Sivil Toplum Kuruluşunu Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, çadırda yaşayan tarım işçileri için kalıcı çözümler üreteceklerini söyledi.


 


Şevket Can, Tarsus On Köy Sulama Birliği, Sahil Sulama Birliği, Ova Köyleri İçme Su Birliği, Sivaslılar Derneği, Pir Sultan Abdal Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret etti. Şevket Can, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Belediye olarak çadırlarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmek için projeler hazırlayacağız.


 


Tuvalet, banyo, su deposu, bulaşık yıkama yeri gibi ihtiyaçlarını vatandaşlarımızın  rahatlıkla giderebilecekleri alanın oluşturulması için mücadele edeceğiz.


 


Amacımız belediye olarak Tarsus’ta yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesini elimizden geldiği kadar iyileştirmektir. Belediye de görev yaptığım süre boyunca hizmetlerimiz hep insan odaklı oldu. Hiçbir zaman insanlarımız arasında ayrım yapmadık. Hizmeti herkesimden herkese eşit bir şekilde ulaştırdık. Yeni çıkan büyük şehir yasasından sonra hizmet alanımız genişliyor.


 


Dolayısıyla ova köylerinde de, dağ köylerinde de yaşayan vatandaşlarımıza hizmetlerimiz olacak. Tarsus’taki 45 mahallemize nasıl eşit hizmet götürdüysek, 129 köyümüze de eşit şekilde hizmetlerimizi götüreceğiz.


 


Tabi bu hizmetleri götürürken, bu bölgelerimizde etkin olan siz değerli sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımızla sürekli istişare içinde olacağız. Tarsus’u hep birlikte yöneteceğiz” dedi.


 


SOSYAL HAYAT CANLANACAK


 


Şevket Can, “Tarsus’ta sosyal hayatın canlanması noktasında belediye olarak, 42. sokağın bulunduğu (Tarihi ever) Kızılmurat mahallesinde yapacağımız çalışmayla bu bölge tamamen, sosyal hayata hizmet edecek.


 


Butik oteller, kafeler, restauntlar ve türkü evleriyle bu bölge cazibe merkezi olacak. Öte yandan Berdan nehrini üç etapta ele alacağız. Bu bölgede Tarsus’un göz bebeği olacak şekilde dizayn edilecek. Berdan nehrinin kıyısına da aynı şekilde yapılacak peyzaj düzenlemesi, yürüyüş ve bisiklet yolları, balıkçı restauntları, cafeler inanıyoruz ki, Adana ve Mersin’den de insanları bu noktaya çekecektir.


 


Ayrıca Eshab-ı Keyf’e yapacağımız seyir terası ile vatandaşlarımız hava açık olduğunda denizdeki gemileri dahi görebilecekler. Yapacağımız teleferik ile de vatandaşlarız Eshab-ı Kehf tepesine teleferik ile çıkmanın hazzını yaşayacaklar. Bunlar bizim için çok kolay projeler ve projelerimizin sadece bir kısmı.”şeklinde konuştu.


 


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Tarsus On Köy Sulama Birliği Başkanı Mikdat Topak, Sahil Sulama Birliği Başkanı Yahya Kurtuluş, Ova Köyleri İçme Su Birliği Başkanı Şükrü Özer,  Sivaslılar Derneği Başkanı Fatma Yıldırım, Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Hasan Güvendir, Atatürkçü Düşünce Derneğini Başkanı Serdal Baykal ve yönetim kurulu, belediyeciliği gerçek manada bilen Şevket Can’a çalışmalarında başarılar dilediler.


Ziyaretler toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


Bu haber toplam 990 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2