:

:

:

Sever, 'Sayın Kocamaz, Bu Değirmenin Suyu Nereden Geliyor?''

Meniz, 'Tarsus Korku İmparatorluğundan, Mersinin’de Vesayetçi Zihniyetten Kurtulma Mücadelesi Veriyor'
Tarih: 26 Mart 2014 Çarşamba 10:32
Sever, 'Sayın Kocamaz, Bu Değirmenin Suyu Nereden Geliyor?''
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Uzun, 'Tarsus’a ve Tarsus’luya Devasa Hizmetler Hakkı Başkanımızla Getireceğiz"



Ak parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av.Hakkı Meniz ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, Ak Parti Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun vatandaşların talebi üzerine Tarsus’ta bir gecede 2 miting yapmaya başladılar.



Yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen mitinglerde de’Dik dur eğilme Tarsus sizinle’ sloganı atarak tüm Tarsus’a seslerini duyuran yeni mahalle sakinleri “Tarsus kimsenin vesayeti altında değildir.       



Tarsuslu olarak artık hizmete oy vereceğiz” dediler.



-Bizim milliyetçi,Sosyal demokrat arkadaşlarımızla sorunumuz yok-



Öğretmenler Mahallesi ve 82 Evler mahallesinde aynı gün 5 bin kişilik coşkulu kalabalıklar miting yapan Hakkı Meniz” Artık bu iş bitmiştir.Ak Partinin Ak Belediyeciliği ile tanışmak için can attığınızı görüyorum.Bizim milliyetçi arkadaşlarımızla,Sosyal demokrat arkadaşlarımızla bir sorunumuz yok.bizim sorunumuz Tarsus’u 20 yıldır adeta korku imparatorluğu ile yöneten zihniyetle var.Bizim sorunumuz Tarsus’umuzu karanlığa gömecek olan zihniyetlerle var.Tüm Tarsus’lu hemşerilerime buradan sesleniyorum.Gelin bu hizmet kervanına sizlerde katılın.30 Mart seçimleri sizin için ve çocuklarınız için gelecek nesilleriniz için dönüm noktasıdır.Maceraperest insanların ellerine bırakmayın.Yaşam standartlarınızın yükselmesi ve yaşam haline gelmiş marka şehir Tarsus’ta yaşamanın tek ve yegane adresi Ak Partidir” dedi.



-Tarsus korku imparatorluğundan, Mersin de vesayetçi zihniyetten kurtulma mücadelesi veriyor-



Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av.Hakkı Meniz, "Vesayetçi bakış sadece Tarsus’u değil, Tarsus ve Mersinin her köşesini hakimiyeti altına almıştı.Tarsus’ta 20 yıldır korku imparatorluğu ile Mersin de 15 yıldır vesayetçi zihniyet ile yönetilmektedir. Yerel yönetimler şehrin ve insanımızın sorunlarına ilgisiz ve çözüm yolunda etkisiz kaldığı için geleneğimizin şehir kavramı gerilemiş, milletimiz sıkıntılarla yaşamaya alıştırılmıştır. Korku imparatorluğu ve Vesayetçi zihniyet ile yönetilmek kaderiniz değil. Tarsus halkı bu zihniyete baş kaldırdığını görüyorum. Tarsus’ta korku imparatorluğundan,Mersin’i de Vesayetçi zihniyetten kurtarmak için 30 Martta sandık başında destan yazacağınıza inanıyorum” dedi.



Bu aziz millet artık maceraperestlere oy vermiyor.



Hem Tarsus’ta hem Mersin’de MHP’nin ve CHP’nin adayları Seçimi kaybedeceklerini anladıkları için Genel başkanlarını Tarsus’a getirdiklerin vurgulayan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz, "İşte Tarsus,işte Mersin.Bu aziz millet artık maceraperestlere oy vermiyor. Kendilerini seçimden seçime hatırlayanlara gönülleri doğrulmuyor.Ak Parti milletin partisi olduğunu bildiği için sokaklarda,meydanlar da,miting alanların da insan seli oluşturmaktalar. Projelerimizden korktuları için çalıntı demekteler.Bre be gafil! İktidarda olan bir partinin projelerine sen nasıl çalıntı dersin?sen açıkladığın bu projeleri hangi güçle ve hangi merkezi hükümetle yapacaksın?Tarsus’ta hava alanı yapılacaksa ben yaparım,turizm kenti hayalini ben gerçekleştirim.Alt geçiti ve üst geçiti ben yaparım. Organize sanayiyi ben kurarım,mezarlığı ben yaparım,İşte burada 600 yataklı devlet hastanesini ben hayata geçiririm.Tarsus dünya şehri olacaksa benim girişimlerim sonucunda olur.Çünkü ben dünya lideri, Hayal denilen projeleri hayata geçiren büyük usta Sayın R.Tayyip Erdoğan’nın talebesiyim.Seçim kaybedeceklerin anladıkları için MHP ve CHP Genel Başkanlarını Tarsus’a getirmekteler.Bir de tutmuşlar biz seçimi aldık diye milleti kandırıyorlar.Gaziler mahallesindeki toplantılarımızı görmedinmi,Akşemsettinde ki,Bağlarda ki,öğretmenler mahallesindekini görmedinmi? Görmedik diyorsanız gelin 82 evlerdeki bu aziz milletin coşkusuna sizde katılın.”dedi.



Hakkı Meniz,Tarsus’un tamamını kucaklayacak projeleri tek tek hayata geçireceklerini söyleyerek “30 Mart’ta vereceğiniz kararla ya karanlıklar içerisinde kendini arayan köy görünümündeki Tarsus’u, ya da bizimle şehrin her köşesinde kendi tarihi, sosyal,ekonomik, kültürel değerleri ön plana çıkarılmış itibarlı ’marka şehir’ haline gelmiş dünya kenti Tarsus’u tercih edeceksiniz .Biz, sadece bugünün Tarsus’una, bugünün insanına, bugünün Tarsuslusuna karşı sorumlu değiliz. Bizler, bugünden yarını inşa etmenin, yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. 30 Mart’tan sonra ki hedefimiz; çocuklarımıza, torunlarımıza gurur duyacakları medeniyetler şehri Tarsus’u miras bırakmaktır.”dedi.



SAYIN KOCAMAZ; BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR?



‘Zorunlu bağışa, kontörlü suya son’ dövizlerinin açıldığı, yoğun tezahüratlar eşliğinde miting alanında bulunan halkı selamlayan AK PARTİ Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sever “Tarsus kararını vermiş, 30 Mart’ta Hakkı Meniz kardeşimi Tarsus’a Mustafa Sever’i Büyükşehir’de Belediye Başkanı olarak görmek istiyorlar” dedi.



20 Yıldır Tarsus’ta Belediye Başkanlığı görevini yürüten MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz gibi belediyeye bisikletle gelip, vergi rekortmeni olarak çıkmaya hiç niyetim yok” dedi.



Sever belediye yönetiminin şeffaf ve ihalelerin halka açık, her vatandaşın evinden internet aracılığı ile izleyebileceği, muhalefet parti temsilcilerinin ihalelere gözlemci olarak katılabileceği ifadesinin altını çizerek “Görevi devraldığında bugünkü mal varlığı ne ise görevi bıraktığında da belediye başkanı maaşı ile orantılı, vatandaşa izah edilebilir bir mal varlığını açıklayacağını söyledi. Kocamaz’ın yaklaşık bir yıldır seçim kampanyası yürüttüğünü belirten Sever “ belediye başkanlığı maaşı bellidir. Bir kuruş harcamadan üst üste koyup biriktirse, bile seçim boyunca harcadığı parayı karşılamaz. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Dedi.



-Milletvekili Uzun”Bana sahiplendiğiniz gibi adaylarımıza da sahiplenmenizi istiyorum”-



Öğretmenler ve 82 Evler mahallesinde yaklaşık 5 bin kişlik coşkulu kabalalığın ‘Tarsus seninle gurur duyuruyor’ sloganlarıyla karşılanan Ak Parti Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun Öğretmenler mahallesi kendi yetiştiği mahalle olduğunu, halen annesi ve kayınvalidesinin mahallede ikamet ettiğini tüm komşularının miting alanına gelmesinden dolayı memnun olduğunu altını çizdi.



Milletvekili Uzun” Bana sahiplendiğiniz gibi 30 Mart’ta sandıklarımıza ve Ak Parti oylarına da sahipleneceğinize eminim.Son sandık açılana kadar Ak Parti Belediye Başkan Adayımızı size emanet ediyorum”dedi.



82 Evler mahallesinde de coşkulu kalabalıklara seslenen Milletvekili Uzun,Kocamaz’a gönderme yaparak” Hep söylemekteyiz.Tarsus’a ve Tarsusluya gelecek hizmetler için biz taşın altına elimiz değil gövdemizi koyacağız.İşte buraya yani 82 Evler mahallesine 600 yataklı hastane yapacağız dedik ve Kocamaz’ın tüm engellemesine rağmen yapacağız”dedi.



Milletvekili uzun Hastanenin tapusunu ve tüm dosya yı göstererek “Hayırlı uğurlu olsun 600 yataklı devlet hastanesinin yakında yapılması için start veriyoruz.İşte tapusu,işte belgeleri isteyene verebiliriz.Ufak ayak oyunları ile sizlerin karşısına çıkanların yüzüne şamar gibi vurun.Allahın izni ile 30 Marttan sonra Tarsus’a ve Tarsusluya devasa hizmetler Hakkı Başkanımızla getireceğiz.”dedi.



 



Bu haber toplam 1100 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2