:

:

:

Seçer, “Türkiye'de Değişimi Yerel Seçimde Başlatalım”

CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, yerel seçimde Türkiye'de değişimi başlatma çağrısında bulundu.
Tarih: 4 Şubat 2014 Salı 09:39
Seçer, “Türkiye'de Değişimi Yerel Seçimde Başlatalım”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Belediye Başkan adaylarının yerel seçime dönük faaliyetleri devam ederken CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer de hafta sonunda Akdeniz ve Tarsus'ta çalışmalar yaptı.



Akdeniz Belediye Başkan Adayı Necdet Tamamoğulları'nın seçim merkezi açılışına katılan Seçer, Tarsus'un köylerine giderek sorunları yerinde dinledi.



Merkez Akdeniz İlçe Başkan adayı Tamamoğulları'nın partilileri ve yurttaşları buluşturduğu seçim merkezi açılışında bir konuşma yapan Seçer, sokak sokak dolaşarak büyük bir performansla çalışan tüm aday adaylarını sevgiyle kucakladığını belirtti.



 Seçer, “Konu CHP'ye, Türkiye'ye hizmet etmek. Konu Türkiye ise gerisi teferruattır. Davamız Türkiye, mücadelemiz Türkiye mücadelesi. Tüm adayımızla elele tutuşalım, gönül gönüle olalım” diye konuştu.



ARABA AŞAĞI DOĞRU GİDİYOR



İktidarın yanlış yönetimi nedeniyle Türkiye'nin son dönemde adeta “freni boşalmış bir araba gibi yokuş aşağı son sürat gittiğini” belirten Seçer, “90 yıl olduğu gibi bugün de 2014 Türkiyesi'nde CHP'lilere bir görev düşüyor. Hani 90 yıl önce önünde saygıyla eğildiğimiz atalarımız, Mustafa Kemal'in önderliğinde yaptıkları mücadelede nasıl bu güzelim ülkenin bu güzelim topraklarını kötü emelleri olanlardan temizlediyse, 90 yıl sonra biz torunlarına düşen görev de aynı anlayış ve ruhla ülkemizi bu kadim topraklara göz diken bedhahların elinden kurtarmaktır” diye konuştu.



KÖYLERE ÇIKARMA YAPTILAR



Seçer, Tarsus'ta da Belediye Başkan adayı Haluk Bozdoğan ve partililer ile birlikte; Takbaş, Sucular, Çavdarlı, Meşelik, Topaklı, Beylice, Yalamak ve Ulaş köylerini ziyaret etti.  Ulaş'ta son dönemde yaşanan yolsuzluklara dikkat çeken Seçer, “Siyasetten zengin olanı, boğazından bir delikli kuruş gireni Allah bildiği gibi yapsın. Ben bunu mertçe her yerde bağırarak söylüyorum. Bu kabul edilemez. Allah, 'Karşıma kul hakkı yiyen gelmesin' diyor. Yani bunun hiçbir izah edilebilir yanı yok” dedi.



İktidarın yasaları hiçe sayarak korku imparatorluğunu sürdürme gayretinde olduğunu buna karşın tüm yurttaşların artık bu gerçekleri görmesi gerektiğini vurgulayan Seçer, “Artık uyanalım ve olumsuzlukları görelim. Bu toplumu yiğit insanlar, vatanseverler yönetmiyor. Artık bu kötü gidişe hep beraber bir son verelim. Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için değişimi Mersin'den, Tarsus'tan başlatalım”  diye konuştu.



Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1