:

:

:

Sağlıkta Basının Rolü Çok Büyük

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret eden Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, toplumun sağlık konusunda bilgilenmesinde en büyük rolün basına düştüğünü söyledi.
Tarih: 27 Ocak 2016 Çarşamba 09:10
Sağlıkta Basının Rolü Çok Büyük
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus'ta  5 yıldır hizmet veren Medical Park Hastanesi'nin Genel Müdürü Ahmet Egin ile Pazarlama Müdür Yardımcısı Nermin Ateş Kırdök ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Oben Kırdök, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti. Medical Park ekibini ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ile Yönetim Kurulu üyeleri Mutlu Mete ve Ömer Üney karşıladı.

BASIN SAĞLIKÇININ YANINDA

Esendemir, Mete ve Üney'e, Çukurova basınının sağlık konusuna gösterdiği duyarlılık için teşekkür eden Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, bilgilendirmeye yönelik yayınlarla toplumun farkındalığının arttığını söyledi. Egin, “Tıp dünyasındaki gelişmeler ve elde edilen yeni veriler, toplum tarafından bilinip hizmetlere ulaşılabildikçe anlam kazanıyor. Çukurova basını bu konuda çok duyarlı davranıyor” dedi. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de basın olarak sağlık kurumlarının yanında yer aldıklarını, sektörün bölgede yaşadığı gelişmelerden mutlu olduklarını ifade etti.

GAZETECİLER SAĞLIĞI ÖNEMSİYOR

Medical Park ekibi Adana ziyareti kapsamında, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Akşam Gazetesi Bölge Temsilcisi Ekrem Kılıç ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Bölge Müdürü Adnan Kulak'la da görüştü. Başsavcı Yeldan, Medical Park Tarsus Hastanesi'nin bölge insanına çok önemli hizmetler verdiğini söyledi. Akşam Gazetesi Bölge Temsilcisi Ekrem Kılıç ve İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak ise sağlıkla ilgili haberlere önem verdiklerini belirtti. 

Bu haber toplam 1260 defa okunmuştur.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2