:

:

:

Özel Bahar İlköğretim Okulu Müdürlüğüne Ali Erdoğan Atandı

“Amacımız, Başarı Çıtamızı Her Yıl Yükseltmektir”
Tarih: 10 Ağustos 2008 Pazar 23:50
Özel Bahar İlköğretim Okulu Müdürlüğüne Ali Erdoğan Atandı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus’ta faaliyet gösteren Özel Bahar İlköğretim Okulu Müdürlüğüne Mersin Işık Dershanesi yöneticilerinden Ali Erdoğan atandı.

Bahar Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Mümin Öztük’ün Denizli’ye atanmasıyla boşalan Müdürlüğe atanan Ali Erdoğan Basınla tanışma toplantısı düzenledi.

Tarsus basınının desteğinden ve sorunlara duyarlılığından memnuniyetini dile getiren Erdoğan ‘’Okulumuz İlköğretim okulu ve Özel Bahar Ana Okulu olarak iki binada hizmet vermektedir.

Teknolojik donanımlı 23 derslik, 1 fen laboratuvarı, Bilgisayar laboratuvarı, İngilizce Dil Sınıfları, Matematik kabinet sınıfı, sosyal bilgiler kabinet sınıfı, resim ve müzik sınıflarına sahip olan okulumuz sosyal alanlarda da tiyatro, sinema salonu, halı saha, fitness salonu, basketbol, voleybol sahalarıyla da fiziksel imkanları öğrencilerin ve velilerin hizmetine sunmuştur’’ dedi.

Ali Erdoğan ‘’OKS sınavlarında başarı çıtamız her yıl yükselmektedir. Açıldığından bu yana okulumuz 46 Fen lisesi, 43 Öğretmen Lisesi, 111 Anadolu lisesine öğrenci yerleştirmiş ve yüzde 92 yerleştirme ortalamasıyla da Tarsus’ta her zaman söz sahibi olduğunu kanıtlamıştır.

Çağın ihtiyacı olan İngilizce ve bilgisayar eğitimine okulumuzda ayrı bir önem verilmektedir. İngilizce öğreniminde Kur Sistemi uygulayan okulumuz hafta sonlarında da del eğitimine ağırlık vermektedir.”diye konuştu.


Bu haber toplam 844 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1