:

:

:

OSB'ye Meslek Yüksek Okulu

Cenk Cenkçimenoğlu, “Önümüzdeki Eylül ayında Meslek Yüksek Okulu Açılıyor”
Tarih: 17 Haziran 2008 Salı 23:50
OSB'ye Meslek Yüksek Okulu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus-Mersin Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve bazı kurumların katkıları ile Mersin Üniversitesi işbirliği içerisinde Gıda Teknolojileri Meslek Yüksek Okulu açılacak.

Tarsus-Mersin Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Cenk Cenkçimenoğlu yaptığı açıklamada, “Müdürlük binasında tahsis edilecek bölümde 2008 Eylül ayında eğitime başlanacak.

Yapılacak üniversite sınavlarının tercih formlarında okul adı ve yeri olarak Mersin Üniversitesine bağlı olarak Tarsus-Mersin Organize Sanayi Bölgesinde bulunduğu bilgisi de olacak. İlk yıl için 60 öğrenci eğitim görecek iken, yapılacak çalışmalar ile bölümler artırılması, buna bağlı olarak da öğrenci sayısın da artırılması hedeflenmektedir.’ dedi.

ORGANİZE TARIM

Tarsus-Mersin Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Cenk Cenkçimenoğlu ayrıca yapılacak girişimler hayata geçirildiğinde, ortak kullanım ve hizmet alanları yaratılarak, bölgede tarımsal alanda da maliyet ve kalite bakımından güçlü hale geleceklerini ifade etti.

Cenkçimenoğlu, ‘Mevcut verimli topraklarımız ve iklimsel şartların müsait olduğu bölgemizde tarım alanında Dünya piyasaları ile rekabet edebilmemiz için Organize Tarım Sanayi Bölgesi, Organize Sera Bölgesi ve İhtisas Organize Tarım Bölgelerinin kurulması için bölge tespiti ve yer tahsisi için girişimlerde bulunuldu.’ dedi.


Bu haber toplam 986 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2