:

:

:

Op. Dr. Erdal Cücük, Obezite Ameliyatlarına Başladı

Cücük'ün Tarsus'taki ilk Obezite Hastaları Kadınlar Oldu
Tarih: 16 Ağustos 2016 Salı 10:55
Op. Dr. Erdal Cücük, Obezite Ameliyatlarına Başladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, deneyimli olduğu mide küçültme ameliyatlarına Medical Park Tarsus Hastanesi'nde başladı. Op. Dr. Erdal Cücük'ün ilk olarak 2 kadın hastayı ameliyat etti.   

Özellikle morbid obezite cerrahisi (mide küçültme) konusunda Doğu Akdeniz bölgesinde tanınmış bir isim olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, kadrosuna katıldığı Medical Park Tarsus Hastanesi'nde ilk ameliyatlarını yaptı.

Op. Dr. Erdal Cücük'ün Tarsus'ta ameliyat ettiği ilk obezite hastaları 110 kilo ağırlığındaki N.T. ve 128 kilo ağırlığındaki N.B. oldu.

10 YILDIR KİLO SORUNUM VAR

Op. Dr. Erdal Cücük'ün ilk hastalarından N.T., yaklaşık 10 yıldır fazla kilo sorunu yaşadığını söyledi. N.T., “Ne diyet ne de sporla zayıflayamadım. Hem ciddi sağlık sorunları yaşıyordum, hem de estetik olarak daha iyi bir görünüme kavuşmak istiyordum. Sonunda mide küçültme ameliyatına karar verdim. Amacım 110 kilodan 60 kiloya düşmek” dedi.

2 HANELİ SAYILAR İSTİYORUM

Medical Park Tarsus Hastanesi'nde Op. Dr. Erdal Cücük'ün obezite cerrahisi uyguladığı bir diğer hasta olan N.B. ise 15 yıldır fazla kilo sıkıntısıyla boğuştuğunu anlattı. N.B., “128 kiloya ulaştım.

Hiçbir şekilde kilolarımdan kurtulamayınca ameliyata karar verdim. İlk 6 ayda 45-50 kilo vermeyi umuyorum. Artık kilomun 2 haneli sayılara düşmesini istiyorum” diye konuştu. 

Bu haber toplam 1965 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2