:

:

:

Ömer İnan Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Ömer İnan, “İşte Olay Bu”
Tarih: 19 Ağustos 2008 Salı 23:50
Ömer İnan Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Ak Parti Mersin Milletvekili Prof. Dr. Ömer İnan dün şehrimizde bir dizi ziyaretlerde bulunmuş bu ziyaretleri sırasında Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı’ya da uğramıştı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, Ömer İnan’a yapılan ve yapılacak okullar hakkında genel bilgi verdi.
Ethem Sarı, Yenice beldesindeki eski DSİ tesislerinin bulunduğu alanda yapılacak olan 16 derslikli Fen Lisesi hakkında bilgi verdi. Sarı, Fen Lisesinin Selçuklu mimarisiyle yapılacağını okulun 2 milyon 300 bin YTL’ye mal olacağını, 4 katlı olacak lise binasının yanısıra 300 öğrenci kapasiteli yurtta yapılacağını, yurdunda 2009-2010 eğitim-öğretim yılında hizmete girmesinin planlandığını ifade ederek projeyi Ömer İnan’a gösterdi.
Eline Projeyi alan Ömer İnan İşte olay bu diyerek başladığı konuşmasında, değerlerimize ancak bu şekilde sahip çıkılır. Öncelikle bu projeyi hayata geçirilmesinden dolayı hayırsever arkadaşımızı tebrik ediyorum. Hayırseverler okul yaptırma konusunda hiç çekinmesinler biz önlerine projelerimizi sunarız. Bütün imkanı olanları okul yaptırmaya çağırıyorum” dedi.

Bu haber toplam 1082 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
V. Türk
00:00
20 Ağustos 2008 Çarşamba
Yeni Doğuş Gazetesinin bulup ortaya çıkardığı Mersin Milletvekilinin elindeki O resmi biliyor musunuz? Gözünüzden kaçmış olmalı! O resim geçmiş yıllarda Tarsusa yapılacak FAKÜLTENİN resmi. Bu kadarına pes denmez pişkinlık derler bay Prof. Ve Milletvekili...
78.163.54.105
V. Türk
00:00
20 Ağustos 2008 Çarşamba
Kimmiş bu adam? Milletvekili mi? Bir yanlışınız olmasın? Allah allaah!Üstüne üslük Mersin Milletvekiliymiş! Hem de profesör! Tarsusa sadece eline bir resim alıp fotoğraf çekmekle bu iş oluyor ve " İşte olay bu" demek için gelmişse çok ama çok önemli bir Prof. Ve milletvekili olmalı. Yeni Doğuş Gazetesini yürekten kutluyorum:) Bakın bir milletvekilini hem de iktidar milletvekilini bulup ortaya çıkarmış. Çok yaşayın emi:)
78.163.53.110
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1