:

:

:

Öğrencilere Dönem Boyunca Süt ve Kuru Üzüm Dağıtıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, 'Amacımız Öğrencilerimize Ara Öğün Tüketimi Kazandırmaktır'
Tarih: 21 Haziran 2016 Salı 09:52
Öğrencilere Dönem Boyunca Süt ve Kuru Üzüm Dağıtıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus'ta bu eğitim ve öğretim yılı içerisinde 1 Milyon 165 Bin 158 adet süt ve 120 Bin 850 paket kuru üzüm öğrencilere dağıtıldı.

 

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, 'Okul Sütü Programı' kapsamında anasınıfı ve ilkokul 1.,2.,3., ve 4., sınıf öğrencilere ailelerininde izni ile yaklaşık 28 bin öğrenciye süt dağıtımının yapıldığını belirtti.

 

Gazetemize yaptığı açıklamada İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, başarılı bir eğitim ve öğretim yılının sonlandırdıklarını ifade ederek, gelecek kuşakların daha sağlıklı büyümeleri noktasında önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında da çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

 

Eğitim ve öğretim yılı içerisinde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri öğrencilere süt dağıtımı gerçekleştirdiklerini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, 'Anasınıf ve ilkokul 1.,2.,3., ve 4., sınıf olmak üzere toplam 29 bin 371 öğrenciye mevsimi süresi boyunca haftanın bir günü kuru üzüm paketi dağıttık.

 

Öğrencilerimize aynı zamanda sağlıklı ara öğün tüketimi alışkanlığı kazandırılması ile çocukların yeterli ve dengeli beslenmelerine katkıda bulunarak, sağlıklı büyüme ve gelişmelerini sağlıyoruz”

Bu haber toplam 1302 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1