:

:

:

Mithatpaşa Mahallesinde Şevket Can Sevgisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, her mahallede olduğu gibi Mithat Paşa Mahallesinde de coşkuyla karşılandı.
Tarih: 6 Şubat 2014 Perşembe 09:59
Mithatpaşa Mahallesinde Şevket Can Sevgisi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Şevket Can’ın toplantısına akın akın gelen Mithat Paşalılar caddelere, sokaklara sığmadı. Herkesimden partili-partisiz binlerce kişi Şevket Can’ın toplantısına katıldı.



Toplantı öncesi gazetecilere açıklama yapan Mahalleliler, “Mithat Paşa Mahallesinin hamuru sağlam çünkü, Mithat Paşa Mahallesinin hamurunda Şevket Can’ın alın teri var. Mithat Paşalılar vefalıdır, yapılan hizmetleri asla unutmazlar. Biz 1994 öncesini de sonrasını da çok iyi biliyoruz. Yağmur yağdığında sokaklarımız dere gibi olurdu. Evlerimizi su basardı, dışarı çıkamazdık. Oysa şimdi mahallemiz pırıl pırıl, belediyecilik açısından hiçbir sıkıntımız yok. Tüm yollarımız parke taşlarıyla döşenmiş, kaldırımlarımız yapılmış, ışıklandırmalarımız yapılmış. Mutlu günümüzde, kötü günümüzde bir telefon ile belediye yetkililerimiz yanımızda. Biz belediye başkanımızı seçerken, elimizi vicdanımıza koyar, hizmete bakarız, birde adaya bakarız, Biz Burhanettin Kocamaz’ı ve Şevket Can’ı biliriz. Burhanettin Kocamaz’ı tanır ve Şevket Can’ı tanırız, onlar bizim içimizden biri, onlar gerçekten bize candan yakın olan, gerçek hizmet erleridir.



Dualarımız her zaman Kocamaz ve Can’ladır. Desteğimiz her zaman Kocamaz ve Can’dan yanadır. Allah yollarını açık etsin, şimdiden başkanlıkları hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.    



Mithat Paşa Mahallesinin belediyecilikte parmakla gösterilecek örnek mahallelerden biri olduğunu dile getiren Şevket Can ise, “Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamazla birlikte, mahallemize hizmet yaparken, hiçbir zaman ayrım yapmadık. Sizde çok iyi biliyorsunuz zaten. Hiçbir seçimde desteğinizi bizden eksik etmediniz.



Allah sizden razı olsun. Size bugün siyaset yapmayacağım. Çünkü biz sizlerle etle tırnak gibiyiz. Sizlerle her zaman hizmette buluştuk, buluşmaya devam ediyoruz.



Mahallemizi hep birlikte nakış nakış işledik. 1994’de sokaklarından fosseptiklerin aktığı, çocuklarımızın kızamık, tifo, dizanteri hastalıklarına yakalandığı Mithat Paşa Mahallesi bugün sokakları, kaldırımları, aydınlatması, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, parkları ile cazibe merkezi haline gelmiştir. Eskiden gündüz dahi yürümekten, yada yanından geçmekten korktuğumuz ‘Paşalar Sekisi’ bugün Gazi Paşa ve Mithat Paşa Mahallerinin kalbinin attığı, yazın ve kışın cıvıl cıvıl olan binlerce insanın gidip, hoş vakit geçirdiği, pikniğini yaptığı bir ortak yaşam alanı haline gelmiştir.



Allah’a çok şükür, bugün karşınıza yaptığımız hizmetlerle çıkıyoruz, kimseye çamur-iftira atarak, bir yerlere varma niyetimiz yok.



Şu meydanlarda şahidimizdir ki, Mithat Paşa Mahallesi de kararını, hizmetten, huzurdan, kardeşlikten yana vermiş.”şeklinde konuştu.



Uzun süre konuşması ayakta alkışlanan Şevket Can, çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi verdi.



Bu haber toplam 1243 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1