:

:

:

Milletvekili Uzun “Son On Yılda Eğitim Bütçesi Katbekat Arttı”

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, partisinin Erdemli Kadın Kolları tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü proğramına katıldı.
Tarih: 26 Kasım 2013 Salı 13:32
Milletvekili Uzun “Son On Yılda Eğitim Bütçesi Katbekat Arttı”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Etkinliği düzenleyen ve emeği geçen kadınlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili Uzun, öğretmenlerin en zor şartlarda bile, ülkenin her karış toprağında tüm fedakarlıklarıyla eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimsediklerini kaydetti.



"Atamızın koymuş olduğu muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine bizleri taşıyacak olan yeni nesillerin yetiştirilmesinde en önemli görev öğretmenlerimize düşmektedir" diyen Milletvekili Uzun, şöyle devam etti:               



"Hiç şüphemiz yok ki, tüm öğretmenlerimiz bu görevi kusursuz bir biçimde yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapma çabası içindedirler. İktidarımız döneminde ülkemizin imkanları dahilinde, gelecek nesillerimizi yetiştiren milli eğitime verdiğimiz önem sonucu, her sene bütçeden ayrılan pay katbekat artmaktadır. Yine de bu artış hiçbir zaman bizlere yeterli gelmemektedir. Milli eğitimde yaşanan sorunları çözmek ve eğitim standartlarının yükseltilmesi adına bizlere düşen sorumluluğun bilincinde olup, her zaman takipçisi olmaya devam edeceğiz."



Bu haber toplam 961 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2