:

:

:

Milletvekili Uzun İddialı Konuştu:

Tarsus’u Alacağız
Tarih: 5 Şubat 2014 Çarşamba 09:23
Milletvekili Uzun İddialı Konuştu:
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, tüm Mersin’de olduğu gibi Tarsus’u AK Parti Belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için gün saydıklarını söyledi.



Partisinin Tarsus Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz’i vatandaşlara tanıttığı toplantıda konuşan Milletvekili Uzun, “Her biri birbirinden kıymetli, birikimli olan tüm adaylarımız, çevresinde saygın ve AK Parti davasını layıkıyla taşıyacak niteliktedirler. Allah’ın izniyle 31 Mart sabahı hepsini belediye başkanı olarak göreceğiz. Hakkı Meniz, Tarsus için büyük bir şanstır. Başbakanımız onu bizlere emanet etmiştir.



Biz bu emanetin gereği olarak Tarsus’u AK Parti Belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için fitneye meydan vermeden bir birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Bu yerel seçimlerde Tarsus ta Ankara ile el ele tutuşacak ve buraları ve tüm ilçeleri AK Belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız” dedi.



Gaziantep ve Kayseri’deki başarılı belediyecilik örneklerini gösteren Milletvekili Uzun, “Mersin’in geleceği, muasır medeniyetler seviyesine, Atatürk’ün gösterdiği hedeflerin üstüne çıkması için, bugün ki Gaziantep, Kayseri’deki belediyeciliği yakaladığımız için AK Parti’yi iktidara getireceğiz. Durmak yok, yola devam” diye konuştu.



Türkiye üzerinde birçok oyunların oynandığına dikkat çeken Milletvekili Uzun, “Sizler bizlere destek oldukça, bizler de sayın başbakanımızın arkasında kaya gibi durmaya devam edeceğiz. Türkiye üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Geçmişte de oynandı, bundan sonra da oynanacak. Bugünlerde safları sık tutarak üzerimizde oynanmak istenen senaryoları boşa çıkarmalıyız. AK Parti 2001 yılında bir halk hareketi olarak çıktı. Biz milletin iradesiyle ülkede sessiz devrim yaptık. Mili geliri artırdık, ülkeyi zenginleştirdik. Şimdiden 2023’lerin, 2050’lerin planlamasını yapıyoruz. Biz şimdiye kadar milletin oyuna değil gönlüne talip olduk. Bundan sonra da aynı anlayışla hareket edeceğiz. Biz şunun farkındayız; bu millet bizim arkamızda olduktan sonra bizi kimse durduramaz, kimse yıkamaz” ifadelerini kullandı.



Bu haber toplam 1054 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2