:

:

:

Milletvekili Uzun, “AK Parti Yolsuzluklara ‘Dur’ Dedi”

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, partisinin 12 yıl önce Türk siyasi hayatındaki önemli yerini aldığına vurgu yaparak; “AK Parti iktidarı ile yolsuzluklara set çekilmiş, hortumculara hırsızlara hesap sorulmuştur. Geçmişte ülkemizde gerilimden medet uman, gerilimden beslenen çevrelere, çetelere, cuntacılara dur denilmiştir” dedi.
Tarih: 20 Aralık 2013 Cuma 10:41
Milletvekili Uzun, “AK Parti Yolsuzluklara ‘Dur’ Dedi”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


 



Milletvekili Uzun, “AK Parti ile milletimiz, yolsuzluk, vesayet, yoksulluk karanlığına dur; demokrasiye, refaha, saygınlığa ve aydınlığa geç demiştir. Birçok alanda devrim niteliğinde çalışmalar yapan AK Parti, ilkelere imza atmayı başarmıştır. AK Parti, milletimiz için yol olmuş, köprü olmuş, okul olmuş, hastane olmuş; yoksula iş, işçiye güvence, hastaya şifa olmuş, ekonomiye güç vermiş, dış politikaya itibar getirmiştir.



AK Parti, Türkiye'yi dünyanın yükselen yıldızlarından biri haline getirmiştir. Bunun neticesinde yüce milletimiz, geçen 12 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi hak ettiği yere getirmiştir. Başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere AK kadrolar topyekûn ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için omuz omuza hareket ederek 2023 hedefine inanç ve azimle yürümektedir.” ifadesini kullandı.



AK Parti üzerinde kirli ve ahlaksızca oyunların oynandığını öne süren Milletvekili Uzun, şöyle konuştu:



“Çok açık bir şekilde gözümüze sokulmak istenen iğrenç, kirli ve ahlaksızca oynanan oyunlar var.



Bir yandan asker ile üzerine geliyorlar; darbe planları iddialarıyla, diğer yandan işçileri kışkırtmaya çalışıyorlar ve daha niceleri. Çok açık bir şekilde kirli oyunların bir parçasıdır ve büyük bir provakasyondur. Halkımız çok uyanık olmalıdırlar.



 Ak Parti üzerinden halkımız üzerine kirli oyunlar oynanıyor. Son günlerde, kökü dışarıda olan bazı mihraklarca Ak Parti’yi yıpratmaya yönelik itibarsızlaştırma ve karalama kampanyaları yürütülmektedir. Bir kısım medya, sermaye ve çeteler; dışardan güdümlü olduğu anlaşılan ve önceden hazırlandığı belli olan bir psikolojik operasyonu yürütmektedir.



Hedef açıktır; Hedef 11 yıldır istikrarı yakalamış büyüyen ve güçlenen Türkiye’dir.



AK Parti’nin 11 yıldır hem içeride hem dışarıda ülke çıkarlarını gözeten politikalar izlemesi ve artık Türkiye’nin dünyada söz sahibi olması birçok şer odağını rahatsız etmiştir. İçeride ve dışarıdaki bu şer odakları ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar Milli İrade’ye boyun eğdiremeyecekler. Askeri vesayete, bürokratik vesayete, yargı vesayetine, dış güçlere ve çetelere bugüne kadar boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz.”



Milletvekili Uzun, konuşmasına şöyle devam etti:



“Birileri manşetlerle, kirli oyunlarla, tehditlerle ve kurdukları tuzaklarla AK Partiyi köşeye sıkıştırabileceğini sanıyor ama yanılıyorlar. AK Parti'nin arkasında koca bir millet var. AK Parti hesabı yalnızca ve yalnızca millete verir. AK Parti gücünü ne karanlık çevrelerden ne okyanus ötesinden nede kirli ittifaklardan almaktadır.



AK Parti gücünü sadece milletten almaktadır. Birileri boşuna ellerini kovuşturmasın. Türkiye’nin yolu değişmez, Türkiye emin adımlarla yoluna devam eder ve kurulan tuzakları bir bir bozar.



İnanıyorum ki bu yıpratma sürecinden de milletimizin desteğiyle Ak Parti daha güçlü çıkacak ve 30 Martta millet bu odaklara dersini verecektir.”



Bu haber toplam 845 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3