:

:

:

MHP'den Açıklama

Ödemiş, 'MHP, Türk-İslam Ülküsünün Yılmaz Bekçisi ve Yılmayacak Neferidir'
Tarih: 12 Şubat 2014 Çarşamba 09:10
MHP'den Açıklama
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Basın Sözcüsü Mustafa Ödemiş, Türk siyasetinde partilerinin milli bir damar olduğunu kaydetti.



Partilerinin 8-9 şubat 1969'dan bu tarafa millet yolundan hak ve hakikat güzergahından çıkmadan ülkülerinin peşinden koştuklarını altını çizen Ödemiş, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye’nin meselelerini çözmek, milletimizin taleplerini yerine getirmek için 45 yıldır çırpınıyor ve demokrasi mücadelesi veriyoruz. 8-9 Şubat 1969’dan bu tarafa millet yolundan, hak ve hakikat güzergâhından çıkmadan ülkülerimizin peşinden koşuyoruz. 



Milliyetçi Hareket Partisi; Türk siyasetindeki milli damardır. Türk tarihinin neredeyse son yarım asrına damga vurmuş fedakârlık numunesidir. Türk-İslam ülküsünün yılmaz bekçisi ve yılmayacak neferidir. Türk kimliğinin ebediyete kadar temsilcisi, İslam’ın solmayacak yüzüdür. Türklüğün yaşandığı tüm coğrafyaların, buralardaki tüm soydaşlarımızın ve tüm mazlumların sözcüsüdür.



8-9 Şubat tarihlerinde kutladığımız partimizin 45’nci yılının siz değerli arkadaşlarıma, aziz milletimize, demokrasimize, Türk siyasetine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.



Partimizin kurucusu Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün dava büyüklerimize ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, mücadeleleriyle destan yazan ve aramızda bulunan davamızın gazilerine ve Taş Medreseli yiğitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz."dedi.



Bu haber toplam 1075 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2