:

:

:

MHP Tarsus İlçe Başkanı Yıldırım’dan Büyük İddia

MHP Tarsus İlçe Başkanı Yıldırım’dan Büyük İddia
Tarih: 10 Ekim 2023 Salı 16:38
MHP Tarsus İlçe Başkanı Yıldırım’dan  Büyük İddia
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 Milliyetçi Hareket Partsi Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan hakkında iddialarda bulundu.
MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım yaptığı açıklama da “Dört buçuk yıldır Tarsus Belediyesi’ne ait olan gayrı menkullerin satıldığını iddia etti.
Yıldırım sözlerine şöyle devam etti;
“Dört buçuk sene biz bu yalanların hepsini dinledik  ama artık bu yalanların hepsini ifşa edeceğiz.
Çünkü meydan bu kadar boş değil. Tarsus Belediye Başkanı meydanı dört buçuk yıl  boyunca boş buldu. Daha önce Tarsus’u yöneten Belediye Başkanımıza ve belediyede görev yapan idareci arkadaşlarımıza söylenmedik laf bırakmadı. Ama Tarsus’un en büyük rantsal dönemi bu dönemde başlamıştır. Baraj yolunda yapılan toplu konut projesi  bir firmaya yüzde 23 ile kat karşılığı verilmiştir.
Yüzde ellinin altında yüzde 45’in altında kat karşılığı verilmeyen bir bölgede yüzde 23 ile bir firmaya kat kaşılığı vermenin karşılığı 40 daire demektir. 40 adet dairenin ortadan yok olması demektir. Bu da bugünkü ev fiyatlarına bakacak olursak 80 ile 100 milyon demektir. Bu sadece birini söylüyorum. Çünkü o müteahite verilen arsa belediyenin yani tüm Tarsusluların hak sahibi olduğu bir arsadır. Sonuç itibari  bizim yerimizi kime ne karşılığı veridiğini kimse bilmiyor. Sonuç itibari ile 40 tane daire yok. Nereye gittiiğini de kimse bilmiyor.
Bu sadece örneklerden bir tanesi. Daha bir sürü örnek verebilirim.Tarsus 25 yıl boyunca MHPli bir belediye yönetti ama son dört buçuk yılda belediye de satılan gayrı menkul yüzde seksen. Sürekli belediyeyi bir şeyler satarak yönetme ve satarak kar getirme amacı ile kurulmuş bir düzen var. O yüzden Tarsus Belediyesinin gidişatı hiç iyi değil.’dedi.
Bu haber toplam 891 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2