:

:

:

MHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Habip Oğuz Gazetemizi Ziyaret Etti

MHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Habip Oğuz Gazetemizi Ziyaret Etti
Tarih: 18 Ekim 2023 Çarşamba 12:55
MHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Habip Oğuz Gazetemizi Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Milletyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Habip Oğuz gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Emre Geçim ile görüştü.
Görüşme esnasında projelelerinden bahseden MHP’li Oğuz “Tarsus’un 7’den 70’e herkesi kapsayacak projelerim var bunları seçildiğimde hayata geçireceğim’dedi.
MHP Belediye Başkan Adayı Habib Oğuz gazetemğize yaptığı açıklama da şunları söyledi;
“Tarsus 12 bin yıl geçmişe sahip bir şehir burada gerek tarihi turistik yerlerimiz mevcut bu tarihi turisttik yerler için projelerim var. Tarsus’a gelen yerli ve yabanacı turisti en iyi şekilde ağırlayacağız. Belediyecilik ekip işidir. Gerek esnaf odaları gerekse sivil toplum kuruluşları ile görüşüp istişare içinde olacağız.Belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz.
Gençler ile ilgili projelerim var. Bilim ve Sanat Merkezi kuracağız. Böylece gençleri bu bilim ve sanat merkezine teşvik edeceğiz. Şehrimizde yaşamakta olan engelli vatandaşlarımız mevcut bunları sosyal hayata daha çok adapte etmek için projelerim mevcut. Her gün onlarca onkoloji hastası Adana’ya gitmekte yolda giderken sıkıntı yaşamaktalar. bu sıkıntıları çözmek için bir servis ağı kurulacak ve onkoloji hastalarımız rahat bir nefes alacaktır. Daha sayamadığım bir sürü projlerim var. Belediye Başkanı seçildiğim takdirde bunları hepsini hayata geçireceğim’dedi.
Yazı İşleri müdürümüz Emre Geçim ise ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini Milletyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Habip Oğuz’a başarılar dilediğini söyledi.
 
Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2