:

:

:

MHP Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tanıtıldı

Başkan Fadime Şen, 'MHP Olarak Bu Seçimi Kazanacağız ve Bayrağımızı Dalgalandırmaya Devam Edeceğiz'
Tarih: 3 Şubat 2014 Pazartesi 10:12
MHP Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tanıtıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, kamuoyunu tanıtıldı.



Parti Binasında yapılan basın toplantısında konuşan MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, son günlerde ülkede yaşanan politik konulara değinerek, yaklaşan yerel seçimi Mersin ve Tarsus'ta kazanacaklarını ifade etti.



Başkan Ertuğrul Bodur, yeni atanan MHP Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.



Daha sonra söz alan MHP Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen, MHP olarak bu seçimi kazanacaklarını ve bayrağı dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi.         



 MHP Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can'ın eşi Öznur Can'ın da destek verdiği basın toplantısında konuşan Başkan Fadime Şen şunları söyledi:



"Hangi kademesinde hangi görevle olursa olsun hizmet etmekten gurur duyduğum MHP'nin 5 Ocak 2014 tarihinde Kadın Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.



Malumuz önümüzde ilçemiz için, ilimiz için, vatanımız için çok büyük önem az edenbirseçim süeci bulunmakta. Bizler kadın kolları olarak bu süreci en güzel şekilde atlatıp, benim işim belediyecilik  diyen yaklaşık 20 yıldır belediyenin çeşitli kademelerinde görev yapan ve 'her mahallesine emeği geçen Şevket Can bey'in başkanlığında MHP'nin bayrağını Tarsus'ta bir dönem daha dalgalandırmanın gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda üzerimize düşen vazifeyi elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince, dilimiz döndüğünce ve illaki izin vermese bir yaprağın dahi kımıldamayacağı Rabbimiz izniyle yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.



Bizler mahalle mahalle , sokak sokak, ev ev gezip toplumumuza yön veren, gelecek nesillerimizi yetiştiren kadınlarımıza ulaşıp onlarla hasbihal ediyoruz.        



Bu vesile ile şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına bizlere evlerini, gönüllerini açan, sıcacık çaylarını ikram eden, ellerimizi sıkı sıkı tutan teyzelerime, ablalarıma, kız kardeşimlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.



Bin biliyorum ki, binlerce yıllık Türk tarihinde olduğu gibi bugün de ülkemizi geçmekte olduğu bu zorlu süreçten kurtarıp, öncelikli olarak yerel seçimleri ardından milli iktidarı kuracak olan kadınlarımızdır. Sizler bu milletin çoğu zaman gizli kalmış kahramanlarısınız.



Oğuz Kağanı, Mete Han'ı, Atillayı, Fatih Sultan Mehmet Han'ı, M. Kemal Atatürk'ü, Başbuğ Alparslan Türkeş'i, ilkeli liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyi nice kahramanları bu millete kazandıran, yetiştiren ve yetiştirecek olan sizlersiniz.



Önümüzde çok kısa bir süre kaldı ancak eminim ki, sizlerin özverili çalışmalarımızın etkisiyle MHP olarak bu seçimi kazanacağız ve bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz.      



Bizlerden destekleri esirgemeyen ve her konuda yardımcımız olan İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur bey'e ve kıymetli yönetim kurulu üyelerine, çok değerli Belediye Başkan Adayımız Sayın Şevket Can Bey'e canı gönülden teşekkür ediyor."dedi.



MHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:



"Başkan Yardımcısı Emel Yuvanç, İlçe Sekreteri Umay Çelik Bostan, Muhasip Armağan Külahoğlu, Üyeler Nilgün Çataklı, Ayşe Kök Güzel, Özlem Ocak, Emine Yıldırım, Nadire Kara, Fethiye Demirci, Özden Türk Güven, Ayfer Sarı, Şimel Mert, Arzu Koncuk, Binnaz Esen, Ümmügülsüm Coşkun, Meryem Yılmaz, Şehriban Ten, Dilara Bireroğlu, Gülay Akdan, Belgen Öz, ve Esra Aydın'



Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2