:

:

:

MHP İlçe Başkanı Hakan Özbeli’den Aday Açıklaması

(MHP) Milliyetçi Hareket partisi Tarsus ilçe başkanı Hakan Özbelli aday açıklanmasından sonra teşekkür etti ve hayırlı olsun dedi
Tarih: 5 Kasım 2013 Salı 14:22
MHP İlçe Başkanı Hakan Özbeli’den Aday Açıklaması
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Özbelli yaptığı açıklamada; “Değerli hemşehrilerim, aday tanıtım toplantılarının 2.ncisi muhterem genel başkanımızın katıldığı 2 Kasım günü Kayseri ilimiz kadir has kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.



Şubat 2013 tarihinden itibaren ilerleyen aylardan bugüne kadar Tarsus ilçemizde toplam 11 aday adayı ile çalışmalar yapıldı. Bu süreçte genel merkezimizin vereceği karara saygı duymak diğer partilere örnek olabilecek davranış sergilemek kolay değildi, kırmadan dargınlık oluşturmadan, çalışma ekibi ile süreci yürüten değerli aday adayı arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Tarsus aday adaylarımızın hepsi Kayseri’de ki aday tanıtım toplantısına gelerek MHP bölgemizdeki gücünü, davalarına olan samimiyetlerini inançlarını gösterdiler.



Kendilerini MHP rakip gören siyasi partililer kopma bölünme parçalanma olur diye beklerken aday olamayan arkadaşlarımız önceden verdikleri sözün arkasında olduklarını ifade etmişler, hatta kendi internet sayfasından açıklama yapmış, birlik bütünlük ve beraberlik mesajları vermişlerdir.



Ben de davam ve teşkilatım adına onlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İşte ülkücü duruş budur. Tarsus Belediye başkan adayımız açıklandı “ŞEVKET CAN” hep ileriye bakarak, ileriyi hedef alan çalışmalarımızla, 2014 Mart seçimlerinde fark atarak kazanacağımız sonuca dikkat vermeliyiz.



Sözün bittiği yerde, Aday olanın yanında seçime girmek ve seçimi kazanmak Mersin Büyükşehir’e aktaracağımız oylarla da Mersini kazanmak en büyük hedefimizdir. Allah’ın izni ile bölgemizde Tarsus seçmenimizin teveccühü, desteğini her zaman aldık. Almaya devam edeceğiz bu güçle bizler Saygı değer genel başkanımıza Mersin –Tarsus ve tüm ilçeleri kazanacağımızın sözünü verdik.



Bu vesileyle; Tarsus Belediye başkan adayımız ŞEVKET CAN arkadaşımızın adaylığın, Ülkemize, Mersinimize, Tarsus’umuza ve partimize hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyor kendilerini bir kez daha kutluyor tebrik ediyorum

Yüce Rabbim çıktığımız kutlu yolda hepimizin yar ve yardımcımız olsun.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE



HAKAN ÖZBELLİ



Bu haber toplam 1152 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2