:

:

:

Meniz Köy Gezilerinde Vatandaşın Gönlünü Feth Etmeye Devam Ediyor

Hakkı Meniz, “30 Mart Tarsus ve Tarsuslular İçin Bir MİLAT’tır”
Tarih: 12 Şubat 2014 Çarşamba 09:15
Meniz Köy Gezilerinde Vatandaşın Gönlünü Feth Etmeye Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz köy gezilerinde vatandaşın gönlünü feth etmeye devam ediyor.



Son hız seçim çalışmaları için vatandaşla kucaklaşmaya devam eden Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Av. Hakkı Meniz” Sizlerin yaşam standartlarını yükseltmenin, önünüzdeki engellerin kaldırılması için geçmişte nasıl çalıştıksa şimdi de var gücümüzle çalışmaktayız . dedi.



30 Mart günü Tarsus ve Tarsuslu için bir MİLAT olduğunu söyleyen Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz “yaşadığımız coğrafya Cenabı Allah’ın bizlere bir lütfudur.



Verimli tarım arazilerimiz var, Ürünlerimiz in değerlenmesi için şimdiye kadar yerel yöneticiler hiçbir girişim yapmadığı gibi ,yatırım yapacak İşadamlarını da kaçırdılar



Dolayısıyla sizlerin açlığa, sefalete sürüklenmenize neden oldular.” dedi



Hafta sonu Boztepe, Böğrüeğri, Dorak, Pirömerli, Tepetaşpınar, Kaklıktaşı, Belen, Sayköy, Kerimler, Dedeler, Çiriştepe, Taşcılı ve Cin Köylerini ziyaret eden Ak Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Hakkı Meniz “Tarsus’umuz narenciyenin ve Domatesin,biberin,Patlıcanın, Bamyanın, Bezelyenin,Yeşil Fasulyenin, Ispanağın, Karnıbaharın, Brokolinın, Lahananın, Acebeğin, Pırasanın, Marulun, Salatalığın, Kabağın ve birçok sebze ve meyvenin anavatanıdır. Yerel yönetim olarak bu ürünlerimiz değerlendirmek için hiçbir proje geliştirmeyen ve geliştiremeyen Fikir Kabızı Yöneticilerden kurtulmanın tarihi 30 Mart’tır. Sizlere söz veriyorum,Tarsus’umuzu Üretim merkezi Yapacağım. Konserve Fabrikası yapılması için yatırımcıya imkan sağlamak bizim işimiz.Konserve Fabrikası yapmak sizlerin ürünün değerlenmesi demek, Köylümüzün zenginleşmesi demek. Fabrikanın kurulacağı bölgeyi, üretimin cinsini, işçi istihdamını, bölgesel koşulları, ülke ve bölge ihtiyaçlarını, hammadde ulaşım olanaklarını projelendirmek ve Hayata geçirmek Ufku geniş idarecilerin işidir. Bu Ufuk bizde var.Bizim siyasetimizin merkezinde İnsan var,İnsanımızın Mutluluğu Var,Refah Var,Huzur Var”dedi.



Ayrıca,Köylerimizde Doğal Soğuk Hava Dopusu Olarak Kullanılacak çok sayı da yerin olduğunu hatırlatan Meniz, Belediye olarak fiziko-kimyasal oluşum ve gelişim özellikleri nedeniyle, iyi kalitede meyve ve sebze depolamacılığı için Köylerimizde Doğal Soğuk Hava Deposu olarak kullanılacak yerlerin bir an önce hayata geçireceğiz” dedi.



Bu yerlerin son derece uygun olduğu, bu amaçlı kullanımda üst düzey verim elde edebilmek için 30 Mart seçimlerinden sonra bazı düzenlemelerle Köylülerimiz için ciddi bir gelir kaynağı haline dönüştürülmesini planlamakta olduğunu ifade eden Hakkı Meniz” bölgede çok sayıda doğal soğuk hava deposu olacak mekanlar bulunmaktadır. Hem tarım ürünlerinin sağlıklı doğal koşullarda uzun süre muhafazası, hem de maliyetlerin en az seviye çekilmesi açısından avantaj sağlayacaktır. Aynı zamanda belli dönemlerde, yörede yaşayan kişilere de bir çalışma fırsatı sunulacağı ve Köylülerimize de önemli bir gelir kapısı olacaktır. meyve ve diğer ürünlerin depolandığı bir doğal soğuk hava deposu haline dönüştürmeyi de planladığımız yerlerin üreticiye kolaylık sağlayacağına eminiz.



Ürününü saklamak isteyen üreticilerimiz yüksek elektrik maliyetleri nedeniyle ekonomik anlamda zorlanmaktadır. Ama buralar doğal olduğu için elektrik sarfiyatına gerek olmuyor ve biz buraları Tarsus için yıl boyunca doğal soğuk hava deposu olarak da kullanmayı düşünüyoruz.”dedi.



 



Bu haber toplam 1160 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2