:

:

:

MEM-HEM, İşkur, Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü Protokol İmzaladı

Çiftçilere Ücretsiz Kurslar Verilecek
Tarih: 11 Nisan 2016 Pazartesi 09:41
MEM-HEM, İşkur, Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü Protokol İmzaladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

 Tarsus'ta köylü ve çiftçilere yönelik mesleki ve teknik eğitim kursları düzenlenmesi amacıyla hazırlanan projenin protokolü imzalandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan projenin 2 yıl süreyi kapsadığı belirtildi.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, makamında düzenlenen protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, projenin amacı hakkında bilgi verdi.     

Ahmet Sefa Demir, “İşbirliği projesinin amacı, Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarsus ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında, gıda tarım ve hayvancılık alanında çalışanlara yönelik mesleki eğitimlerim düzenlenmesi ve başarılı olanlara belge verilmesini sağlamaktır. Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları yönetmeliği, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü işbirliği çalışmaları yönergesi, aktif iş gücü hizmetleri yönetmeliği bu projenin dayanağını oluşturmaktadır. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından verilecek olan kurslarda özellikle dezavantajlı kesimin istihdamı, nitelikli tarım ve hayvancılık yapılmasına yönelik olacaktır” dedi. Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hayri Erdoğan, İŞKUR Müdürü Kürşat Dal ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gürsoy protokolü hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle imzaladı. 

Bu haber toplam 1470 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2