:

:

:

“Melekler Yaşlı Bakımında’’ Projesi Kabul Edildi

Tarsus Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Leonardo da Vinci IVT “Melekler Yaşlı Bakımında” adlı projesinin kabul edildiği öğrenildi.
Tarih: 18 Temmuz 2013 Perşembe 08:13
“Melekler Yaşlı Bakımında’’ Projesi Kabul Edildi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


“Melekler Yaşlı Bakımında” adlı projesi Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal  Ajans) tarafından 2013 teklif çağrısı döneminde değerlendirmeye alındı.Değerlendirme sonucunda 348 proje arasından Leonardo da Vinci IVT “Melekler Yaşlı Bakımında” adlı projemiz tarihinde kabul edildi.Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinin Geriatri Hastalarında Hemşirelik Bakımı ve yaklaşımları alanında AB Üyesi Ülkelerde Stajı’ isimli  proje  Tarsus İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.                              



İstanbul Swiss Otel’de gerçekleştirilen Ulusal Ajans ile İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Ticaret Odası arasında Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı.



 Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın da katıldığı Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü İmza Töreni ve Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı 2013 Yılı Hareketlilik Projeleri Açılış Toplantısı’na, Projemizi temsilen Proje Koordinatör Öğretmeni Meryem Keskinnişancı ve İngilizce öğretmeni Bahar Çetin katılmışlardır. Proje Yönetim Ekibi de Şube Müdürümüz Fatih Türkmen başkanlığında 11.07. 2013 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan toplantı ile bilgi paylaşımında bulunarak proje yürütme çalışmaları başlamıştır.



İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir proje ile ilgili; “2013 Ulusal Teklif Çağrısı Döneminde 2293 proje teklifinden 2118´i  ön değerlendirme kriterlerini karşılayarak içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirilmiştir. Bunun sonucunda 348 proje teklifi kabul edilmiştir.” dedi.



Bu haber toplam 2474 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2