:

:

:

MedicalPark'tan Ziyaret

Tarsus Medical Park Hastanesi Sağlık Turizmiyle Ön Plana Çıkacak
Tarih: 17 Nisan 2014 Perşembe 10:06
MedicalPark'tan Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. İbrahim Şanlıalp ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Nermin Ateş gazetemize gelerek Yazıişleri Müdürümüz Emre Geçim ile bir süre sohbet ettiler.



Tarsus Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Şanlıalp; “ İnanç turizmiyle ön plana çıkan Tarsus'ta turizm potansiyeli her geçen gün artmaktadır. Mersin ve Tarsus sağlık turizmi konusunda önemli bir konuma sahiptir. Mersin’e yapacağımız yeni Tıp Fakültesi hastanemizde bunun da alt yapısını hazırlıyoruz.          



 Sağlık turizmi  Bir ülkeden diğer ülkeye herhangi bir sebeple (bekleme süresinin uzunluğu, tedavinin ekonomikliği veya daha kaliteli sağlık hizmeti v.b.) sadece tedavi için gidilmesidir. Bize birçok ülkeden sağlığına kavuşmak için hastalar geliyor. Bu hastalarımızı Tarsus'ta ağırlarken ayrıca Tarsuslu hastalarımızı da unutmuyoruz.



12 Nisan - 18 Nisan Tarihleri arası Kalp Haftası nedeniyle bütün kardiyojik tedavileri bir paket halinde hastalarımıza sunduk, anjiodan tutunda kan tahlilleri dahil fark ücreti almadan baktık ve yarına kadar da bu devam edecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında da yine bünyemizde çocuk hastalara ücretsiz tedavi olanağı sunucağız.” Dedi.



Mersine yapılacak yeni hastaneyle ilgili de bilgi veren Opr. Dr. Şanlıalp, gruplarının Mersinde yapılacak yeni hastanelerinin Tıp Fakültesi Hastanesi olacağını, Kompleks bir hastane olacağını, temel atma aşamasına geldiği ve 2015 yılı sonlarına doğru hasta kabulüne başlamasının planlandığını belirtti. 



Bu haber toplam 1604 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1