:

:

:

Medical Park Hastanesi'nde Gastroenretoloji Bölümü Hizmette

Uzm. Dr. Ali Hafta, Hasta Kabulüne Başladı
Tarih: 18 Haziran 2013 Salı 08:40
Medical Park Hastanesi'nde Gastroenretoloji Bölümü Hizmette
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


 Tarsus’ta 2,5 yıldır sağlık hizmeti veren Medical Park Hastanesi, hizmet kalitesini yeniliklerle artırıyor. Bölgenin en iyi gastroenteroloji uzmanlarından Dr. Ali Hafta hasta kabulüne başladı



Tarsus'ta Medical Park Hastaneler Grubu’nun “Herkes İçin Sağlık” anlayışıyla sağlık hizmeti sunan Medical Park Tarsus Hastanesi, hasta memnuniyeti odaklı çalışmalarını hızlandırdı. Hastane, hizmet kalitesini yeniliklerle artırıyor. Bölgenin en iyi gastroenteroloji uzmanlarından Dr. Ali Hafta hasta kabulüne başladı.Doğu Akdeniz bölgesinin 165 yatak kapasitesiyle en büyük özel hastanesi konumunda olan Medical Park Tarsus’ta hastane yönetimi, hasta ve hasta yakınlarından gelen görüş ve talepler doğrultusunda sunulan hizmetlerde yeniliklere ve iyileştirme çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.        



Hastanenin fiziki yapısından yeni bölüm ve hekim kadrosuna kadar birtakım yenilikler yapmaya başlayan hastane yönetimi, hasta memnuniyeti odaklı çalışmalarını hızlandırdı. Eksik branşlardan olan ve özellikle hastaların beklediği gastroenteroloji bölümü hizmete açıldı.



KADRO GÜÇLENİYOR



Medical Park Tarsus’ta bölgenin önde gelen gastroenteroloji uzmanlarından Dr. Ali Hafta hasta kabulüne başladı. Mide ve bağırsak hastalıklarından kolon kanseri teşhis ve tedavisine kadar çeşitli tedavilerin yapılacağı hastanede çok özellikli işlemler uygulanacak. Medical Park Tarsus Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nuri Şimşek, bölgenin ihtiyaçları ve hasta talepleri doğrultusunda çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Hasta memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla hekim kadromuzu sürekli güçlendiriyoruz. Yeni başlayan Gastroenteroloji Uzmanımız Dr. Ali Hafta ile bölgede ciddi bir eksikliği gidereceğiz. Amacımız hastalarımıza daha iyi hizmet sunmak” dedi.



BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ



Türkiye’nin tarım, sanayi, ticaret ve turizm sektörlerine yön veren kentlerinden Adana ve Mersin’in ortasında konumlanan Medical Park Tarsus Hastanesi, bulunduğu coğrafi nokta itibariyle Çukurova bölgesinin önemli sağlık üssü. 11 bin metrekare alan üzerine kurulu hastane 9 kat ve 165 yatağa sahip. Hastanede ileri teknoloji tıbbi donanımlarla desteklenmiş 46 yoğun bakım yatağı, 5 ameliyathane ve günübirlik hastaların takibinde kullanılmak üzere 24 gözlem yatağı bulunuyor. Medical Park Tarsus Hastanesi sahip olduğu yatak kapasitesi bakımından Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük özel hastanesi konumunda. 22 farklı branşta hizmet sunan hastanede sigarayı bırakma ünitesi, obezite ünitesi, dermokozmetik ünitesi, osteoporoz ünitesi ve varis tedavi merkezi başta olmak üzere çeşitli ünite ve merkezler mevcut.



Bu haber toplam 2753 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4