:

:

:

“Maya Göz Merkezi” İle Gözler Daha İyi Görecek

Maya Göz Merkezi, Tarsus ve yöresinde bulunan binlerce insanımıza hizmet verecek.
Tarih: 11 Kasım 2008 Salı 23:50
“Maya Göz Merkezi” İle Gözler Daha İyi Görecek
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus’tan diğer şehirlere göz muayenesi ve ameliyatı için gitmelere son verecek olan Maya Göz Merkezi, Tarsus ve yöresinde bulunan binlerce insanımıza hizmet verecek.

Birincisi Ankarada, ikincisi Kayseri, üçüncüsü Adana ve dördüncüsü ise Tarsus’ta kurulan  Maya Göz Merkezi, Tarsus Endüstri Meslek Lisesi Karşısı Adliye Lojmanları yanında hizmet verecek.      

Tarsus Maya Göz Merkezi göz doktorlarından Mehmet Yunus Seven, İspir Kırbeci, Mutlu Cihan Dağlıoğlu ve Plastik Cerrahı Burak Yeğenoğlu’ndan oluşan beş kişi tarafından kurularak hizmette girdi.

 Maya Göz Merkezinde şehrimizde ilk defa kullanılacak olan “Bilgisayarlı Göz Muayenesi”de burada yapılacak. Aynı zamanda YAG Lazer göz anjiyosu muayenesi yapılacak.

Maya Göz Merkezi kapsamında göz anjiyosu, kontaklens muayenesi, göz tansiyonu, retina ve şaşılık muayeneleri yapılacak. Bunun yanısıra katarak, şaşılık, göz tansiyonu, kanal tıkanıklığı, gözde kist ve et ameliyatlarıda gerçekleştirilecek.

Ayrıca excimer ameliyatlarında yapılabileceği belirtilirken, bugünden itibaren çalışan memurlar ve özel sigortalılar muayene olabilecekler.

Önümüzdeki günlerde SGK ile anlaşma yapılacağıda öğrenilirken, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı çalışan ve emekli vatandaşlarda tedavi olabilecek.

Tüm bu özelliklerin bulunduğu Maya Göz merkezi şehrimizdeki binlerce göz hastasına hitap edecek.


Bu haber toplam 1010 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Murat Güzel _ MALATYA
00:00
12 Kasım 2008 Çarşamba
Sayın doktorum öncelikle hastaneniz Adanalılar için hayırlı olsun. 5 yıl süreyle görev yaptığınız Turgut Özal Tıp Fakültesinde başarıdan başarılara koştunuz. Yıl 2009; halen sizin ilgilendiğiniz, ameliyat ettiğiniz hastalarınız ve çalışan personeller sizi hala unutmadılar. Neden mi, hastaya verdiğiniz değer, yaptığınız başarılı ameliyatlar vb. Malatya sizi kaybetti Adana kazandı. Biz malatya olarak size sahip çıkamadık sevgili Adanalılar siz sahip çıkın. Sakın ha elinizden kaçırmayın. Böyle mesleğinde ilerlemiş doktorlar zor bulunur.saygılarımla.
94.122.130.89
ahmet çakır
00:00
12 Kasım 2008 Çarşamba
bu 5 kişilik müstesna insanın değerli adana halkına hizmet vermek için kurdukları hastanenin hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten adana böyle bir hastanenin açılmasını bekliyordu. hizmet süper, doktorlarımız süper. Hastaların memnuniyeti süper.
94.122.130.89
kazım baba
00:00
12 Kasım 2008 Çarşamba
öncelikle hayırlı olsun tarsusun böyle bir hastaneye ihtiyacı vardı şunu sormak istiyorum yeşil kartlı hastalar orada muayene olabiliyormu bunu öğrenmek istiyoruz
88.228.119.122
Hasan GÖÇER
00:00
12 Kasım 2008 Çarşamba
SAYIN YUNUS HOCAM.GÖZ MERKEZİNİZ TARSUSLULARA VE SİZLERE HAYIRLI OLSUN.GÜVENLİK VE TEMİZLİK KONUSUNDA TALEBİNİZ OLURSA YASAL ÖZEL GÜVENLİK YÖNETİCİSİ OLARAK EMRİNİZDEYİZ.ESKİ UMUT TIP MRK.MÜDÜRLERİNDEN.05055441847
88.227.128.79
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2