:

:

:

Maya Göz Hastanesi Büyükşehir İle Protokol İmzaladı

Tarsus'un sevilen Göz Doktoru Mehmet Yunus Seven, Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Sağlık hizmetlerinden yeterli ölçüde yararlanamayan ve sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliğin zor olduğu yerlerde hizmet vermek üzere muayene protokol imzaladı.
Tarih: 30 Mart 2016 Çarşamba 09:10
Maya Göz Hastanesi Büyükşehir İle Protokol İmzaladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Söz konusu protokole göre Dr.Mehmet Yunus Seven, gönüllü olarak haftanın 2 günü Mersin ve İlçe köylerinde gezici mobil araçla göz muayenesi yapmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Mersin'in Çavuşlu mahallesinde 140, Tarsus'un Beylice mahallesinde 80 hastaya göz muayenesi yaptı. Bu bağlamda köylerde insanlarımıza daha rahat ulaşıp sorunlarına çözüm arayacak. genç, dinamik ve aynı zamanda çalışkanlığı ile göz dolduran Mehmet Yunus Seven “Halka Hizmet Hak'ka Hizmettir” mantığı ile karşılıksız halka hizmete devam ediyor.

Mersin Büyük Şehir Belediyesi Meclis üyeliği ve Göz Doktorluğunu aynı an da yapmakta olan Dr. Mehmet Yunus Seven, Mersin ve Tarsus'un kalkınması için birçok projede yer almıştır.

Halen hizmet vermekte olduğu Maya Göz Merkezine son zamanlarda yapmış olduğu büyük yatırımla Excimer Lazer Cihazı kurmuş, Katarak Tedavilerinde Multifokal ve Trifokal Mercek tedavileri ile Tarsus dan çevre illere giden değil, çevre illerden Tarsus'a hasta getiren Tarsus'u göz sağlığı açısından Akdeniz Bölgesinde cazibe merkezine haline getirmiştir.

Bu haber toplam 2550 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 5