:

:

:

Macit Özcan'dan, Dr. Haluk Bozdoğan'a Tam Destek

Başkan Macit Özcan, ''Kocamaz, Tarsus'a Ne Verdik ki, Mersin Geneline Ne Verecek?''
Tarih: 31 Ocak 2014 Cuma 10:43
Macit Özcan'dan, Dr. Haluk Bozdoğan'a Tam Destek
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan , Mersin Milletvekili İsa Gök, CHP İl Başkanı M. Faruk Akar'la birlikte CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan'ı ziyarete geldi.



CHP İlçe Başkanı Ali İlk, parti yöneticileri ve aday adaylarından Ramazan Avşar, Sıtkı Dev, Mehmet Özel, Alptekin Eser, Osman Homurlu da toplantıda hazır bulundu.



Macit Özcan Dr. Haluk Bozdoğan'a güveninin sonsuz olduğunu belirterek; "Tarsus'un hali işte ortada. Tarsus köy hayatından çıkamamıştır. Saat 18'den sonra bir ailemiz, bir genç kızımız sokağa çıkamaz durumda. Lokantalarında ailenizle birkaç saat hoşça bir vakit geçiremezsiniz. Tarsus'un bize, CHP'ye, halkçı bir belediyeye ihtiyacı var. Projelerimizi seçime 1 ay kala basın huzurunda size açıklayacağız. Biz Tarsus'ta göreve geldiğimizde şu andaki mevcut belediye başkanının yaptığı hizmetlerin kat kat fazlasını yapacağız. Tarsus'ta bomba tesiri yaratacak projelerle karşınıza çıkacağız.



Çünkü Tarsus, Mersin’in en büyük ilçesi ve bizim için çok önemli. Adayımız Haluk Bozdoğan'la seçimi kazanıp Tarsus’u yıllar sonar da olsa yine sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturacağız." dedi." dedi.



Daha sonra söz alan Dr Haluk Bozdoğan da konuşmasında Tarsus'un şu andaki durumundan ve gelecek için planlarından bahsetti.



Mevcut yönetimin Tarsus'u köy haline getirdiğini 20 yıl önce çok daha aydın bir kent olduğunu vurgulayan Bozdoğan "Şimdi bu Tarsus'u alıp eski günlerindeki gibi her şeyin güzel olduğu bir kent haline getireceğiz. Oysa ki şu anda Tarsus Belediyesi proje üretmiyor, sadece çift dikiş yaptığını yeniden yaparak rutin belediyecilik hizmetleri sürdürüyor.



Yenilenmenin, Tarsus'a umutla bakmanın zamanı geldi. Tarsus Mersin için çok önemli bir konu sayın başkanımın da bu konudaki hassasiyetini çok iyi biliyorum. Merak etmeyin başkanım çok çalışıyoruz. Bizim arkamızda halk var biz sadece onlara güveniyoruz" dedi.



Bu haber toplam 1185 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2