:

:

:

Köylü Doktordan, Doktor Köylüler Memnun

İlk ve Bozdoğan, Köylerde İnanılmaz Sevgiyle Karşılanıyor
Tarih: 29 Ocak 2014 Çarşamba 09:46
Köylü Doktordan, Doktor Köylüler Memnun
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Seçim kampanyası kapsamında yaptıkları çalışmalarını 26 Ocak Pazar günü köy gezileri ile sürdüren CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ve Belediye Başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan, gittikleri Gülek Beldesi, Kenzin, Olukkoyağı, Boğazpınarı, Kurtçukuru, Sandal ve Kaburgediği köylerinde gençler, yaşlılar ve özellikle de kadınlar tarafından samimi duygularla karşılandı.



Kadın ve gençlerin İlk ve Bozdoğan ile fotoğraf çektirme yarışına girdiği köylerde bir konuşma yapan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, açıklamalarında Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı sert bir dille eleştirerek, Kocamaz’ın Tarsus’ta işsizliğin baş mimarı olduğunu söyledi İlk, konuşmalarında; “Siyasi iktidar ülkedeki kontrolünü kaybetti.  



Başbakan Erdoğan bu gün ülkemizde herkesle kavgalı duruma geldi. Erdoğan Tüsiad’la kavgalı, Sivil toplum kuruluşlaryla kavgalı, Askerle, polisle, tarikatlarla, işçiyle, köylüyle kavgalı. Tarsus’ta da Burhanettin Kocamaz herkesle kavgalı. Kocamaz, dolmuşçularla kavgalı, köy dolmuşçularıyla kavgalı, esnaflarla kavgalı, yeni hal esnafıyla, çoğu oda başkanlarıyla, dernek başkanlarıyla kavgalı.



Bunlar aynı zihniyete sahipler. Erdoğan nasıl ki oğlunu, dünürünü ve yakınlarını zengin yaptıysa, Tarsus’ta da Kocamaz oğlunu, dünürünü ve yakınlarını zengin yaptı. Tarsus halkının bildiğini kimseden saklayamazsınız. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu gün köyünüzde hanginizin çocuğu iş sahibi? Köyünüzde işsizlik sorunu yaşanmıyor mu? Başkan adayımız seçildikten sonra Tarsus’un bu sorununu yatırımcılara kolaylık sağlayarak çözeceğiz. Tarsus’ta işsizlik sorununu biz çözeceğiz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Macit Özcan Tarsus’a büyük önem veriyor. Özcan’ın Tarsus’ta hizmetleri devam ediyor. Sizlerden tek bir şey istiyorum. Mersin’de seçimi Kaybedersek, Tarsus’u kazanmamızın bir anlamı olmaz. Çünkü Yerel hizmetin en önemlisi Mersin’den gelecek. Bu nedenle sizlerden Tarsus ve Mersin için CHP’ye oy vermenizi istiyorum.” dedi.



Bu haber toplam 1217 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1