:

:

:

Kocamaz’dan Cevap

Kocamaz’dan, Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan'a Cevap
Tarih: 31 Ocak 2014 Cuma 09:49
Kocamaz’dan Cevap
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Sözcü Gazetesi yazarlarından Emin Çölaşan'ın, dün kü yazısı ile Mersin açıkça saygısızlık yaptığını iddia etti.   



Kocamaz yayınladığı açıklamada şu düşüncelerine yer verdi:



"Sözcü Gazetesi yazarı Sayın Emin Çölaşan, 30 Ocak 2014 tarihli yazısında, gazetecilik mesleğiyle ve temel meslek ilkeleriyle asla bağdaşmadığı açıkça görülen ve talihsiz bir biçimde, Mersin’de yerel seçimlerin kaderini etkilemeye matuf, seçmenlerin kafasının karışıp yanlış yönlendirmesine yol açabilecek ifadeler yazmıştır.



Esasen, gazeteciler gazeteciliğini yapmalı ve siyasette seçmene ya da adaylara akıl ve yön verme işine karışmamalıdır. 



Sayın Çölaşan Mersin’e en son ne zaman gelmiş ve görmüş bilemiyoruz.



Ancak, 15 yıldan bu yana Mersin, mevcut büyükşehir yönetimindeki zihniyet sebebiyle en karanlık ve en zor günlerini yaşamaktadır.



En son örneği kaç gündür yaşanıyor: Bütün medya organlarında üç günden beri yer alan ve kısa süreli yağmurlarda Mersin kent merkezinde her yeri doğal afet görüntülerine boğan, kanalizasyon suyunun Mersin caddelerinde günlük yaşamı perişan ettiğini, Büyükşehir Belediyesi’nin 15 yıllık ihmal ettiği altyapı yetersizliğinin felaket sonuçlarını Sayın Çölaşan’ın da görmesi gerekirdi!..



Mersin’de bu tablonun devam etmesini istemek, Sayın Çölaşan’ın da kabul edeceği gibi, Mersin halkına açıkça saygısızlıktır!..



Mersin halkı mevcut Büyükşehir Belediyesi yöneten zihniyetten bıkmıştır!..



Bu ve benzer sebeplerle 30 Mart seçimlerinde MHP adayı olarak şahsıma büyük bir teveccüh göstermekte ve tüm tarafsız kamuoyu yoklamalarında da bu durum kesinlikle te’yid edilmektedir.



Kesin durum şöyledir: Mersin’de, tüm ilçe ve köylerinde, MHP olarak açık ara öndeyiz.Bu durumu hiçbir olağan gelişme değiştiremeyecektir.



Sayın Çölaşan’ın, uzaktan ve afaki bilgilerle, hangi amaca hizmet ettiği anlaşılmayan talihsiz manipülasyon yazıları da Mersin’de bu tabloyu asla ve kesinlikle değiştiremeyecektir.



Özellikle belirtmek isterim ki; esasen, gazeteciler de seçmenin özgür iradesine içtenlikle saygı duymalı, gazeteciliğini yapmalı ve siyasette seçmene ya da adaylara akıl ve yön verme işine karışmamalıdır. Tamamen gerçeklere dayalı bu açıklamamız sonrasında vatandaşlarımız ve Sayın Çölaşan tarafından gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyorum."



Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
03.02.2014 09:51:28
09:59
31 Ocak 2014 Cuma
tarsus halkı da sizden bıkmıştır sayın kocamaz
213.74.193.162
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2