:

:

:

Kocamaz ve Can'a Sevgi Seli

Başkan Kocamaz İle Can, Tarsus'un Köylerinde Kurban Kesilerek Karşılandılar
Tarih: 21 Ocak 2014 Salı 15:01
Kocamaz ve Can'a Sevgi Seli
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Tarsus’ta yaptıkları ziyarette köylüler kurban keserek, davul zurna eşliğinde karşıladı.Seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devan eden Başkan Kocamaz ile Can, hafta sonu Yanıkkışla, Çavuşlu, Çokak, Emirler, Kuşçular, Eminlik, Keşli ve Sarışıh köylerini gezdiler.  Başkan Kocamaz ve Can’a, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı Ali Rıza Genç, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.     



Ziyaretlerde ilk olarak söz alan Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı Ali Rıza Genç, 30 Mart’ta Tarsus’ta sağlanan huzurun devam edeceğini, Mersin genelinde de zaferle çıkacaklarını söyledi.



Ülkeyi 12 yıldır yöneten AKP’nin Türkiye'yi geriye götürdüğünü söyleyen MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, yerel seçimlerde halkın AKP’ye gerektiği dersi vereceğini söyledi.



Bodur, “12 yıldır AKP’ye bu ülkeye hizmet etme imkanı verdi. Ama bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda, 12 yıl öncesine nazaran köylülerimizin, işçilerimizin, çiftçilerimizin durumunun pekte iç açıcı olmadığını müşahede ediyorum, görüyorum. Köylülerimizin ürettiği ürünlerin para etmediğini görüyorum. 10 yıl önce aldıkları yemin torbası 10 lirayken bugün 50 lira olmuş ama ana ineğin sütü maalesef samancının suyundan ucuza gitmektedir.  Çiftçimizin, köylümüzün durumu bu. Diğer taraftan memleketi idare etmeye talip olan muhalefetin durumu da aynı. Memleket çapında çok söz sahibi değiller ama Mersin’i ve Tarsus’u yönetmeye talipler. Tarsus’taki adayın birisi diyor ki ‘Tarsus’u aydınlık şehir yapacağız.’ Sevgili hemşehrilerim şerefimizle, onurumuzla, haysiyetimizle 20 yıldır hamdolsun Tarsus’u idare ediyoruz. Tarsuslu hemşehrilerimizin takdir ettiği bir hizmeti Tarsuslu kardeşlerimize sunmuş bulunuyoruz. Huzurkent’ten ve diğer taraftan gelen hemşehrilerimiz, 81 vilayetten gelen tüm hemşehrilerimiz Tarsus’taki ışığı, Tarsus’taki nuru, Tarsus’taki feyzi görüyor ama bunlar kör olsa gerek ki Tarsus’taki ışığı fark edemiyor.  Belediyecilik işi bilgi işi, beceri işi, deneyim işi, tecrübe işi, herkes uzmanı olduğu konuda devam edecek. 1994’den önce Tarsus’ta bacaların tütmediğini, çarkların dönmediğini, çalışana maaşının ödenmediğini, sokaklardan pislik aktığını ve hiçbir kurumun Tarsus’a 5 kuruş vermediğini, haysiyetini kaybetmiş bir belediye olduğunu hatta Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden birisi olduğunu biliyoruz. Allah’a hamdolsun Tarsus’un mimarı, Tarsus’un hizmetkarı, teşkilatımızın medarı iftiharı, başımızın tacı sevgili belediye başkanımız Burhanettin Kocamaz Tarsus Belediye başkanı olduktan sonra Tarsus tek kelimeyle dünya kenti olmuştur. Huzurun devamı için, güzelliğin devamı için sevgili belediye başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın Mersin’de belediye başkanı olabilmesi için, Tarsus’ta Şevket Can kardeşimizin hizmete devam etmesi için sevginizi, muhabbetinizi esirgemeyin. Bu güzel kardeşlerimizi sizlerin temiz vicdanlarına emanet ediyor yaşayacağımız seçimin vatanımıza, milletimize, devletimize ve teşkilatımıza hayırlı olması diliyorum” dedi.



Tarsus’un her mahallesine eşit hizmet verdiklerini ifade eden MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, bundan sonra belediye sınırları içine giren köylere de aynı hizmet vereceklerini söyledi.



Can, “Belediye başkanımızın başkanlığı ve önderliğinde 45 mahallemizden sorumluyduk. Allah’a çok şükür 45 mahallemize eşit bir şekilde hizmetleri götürdük, ayrım, gayrım yapmadan Allah rızası için çalıştık. Yeni yasayla artık köylerimiz şehrimizin birer mahallesi oldu. 129 köyümüz Tarsus Belediyesinin artık birer mahallesi oldular. Gülek, Yeşiltepe, Yenice, Bahşiş ve Atalar beldeleri Tarsus Belediyesinin birer mahallesi oldu. Sizler hizmetleri kaymakamlık, özel idare ve Köydes adı altında alıyordunuz. 2014 seçimlerinden sonra hizmetlerin bir kısmını Tarsus Belediyesi’nden bir kısmını da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden alacaksınız. Mesela köyümüzün içerisindeki yollar, evsel atıkların toplanması, köy meydanının aydınlatılması ve köylerimizin büyüklük küçüklük sırasına göre park, spor tesisleri, taziye evleri, gasilhane, taziye çadırları Tarsus Belediyesinin görevleri. Köy yollarının tamamı içme suları, kanalizasyon hattı ve alt yapı Büyükşehir Belediyesine bağlandı. 20 yıldır başkanımızı ve çalışma şeklini, Tarsus’a yaptıklarını yakinen biliyorsunuz, görüyorsunuz, kullanıyorsunuz ve takdir edenlerdensiniz. İnşallah Cenab-ı Allah’ın izniyle sizlerin de desteğiyle başkanımızı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bizi de yardımcısı olarak Tarsus Belediye Başkanlığı’na gelmeyi Allah bizlere nasip etsin. Allah’a çok şükür bizler gerçekten 20 yılda çok güzel hizmetler ve eserler ortaya koyduk. Ancak bence en önemlisi şehrimizde kardeşliğimiz var Tarsus’ta huzur var.  Bu huzur bugünlere geldiyse sizlerin, Tarsus’ta yaşayıp köyüyle bağlantısı olan insanlar sayesindedir. Bu seçimde ilk defa sizler hem mahalle muhtarlığı için hem ilçede Tarsus belediye başkanlığı seçimleri için hem de büyükşehir belediye başkanlığı için oy kullanacaksınız. Tarsus’ta yapılan hizmetleri biliyorsunuz, görüyorsunuz, kullanıyorsunuz. Onun için o hizmetleri, ne gördüyseniz Allah’ın izni sizlerin destekleriyle 129 köyümüze ve 5 beldemize eşit bir şekilde götüreceğiz.



Bizler 1994’den bu yana bütün vatandaşlarımızın desteğiyle bugünlere geldik, inşallah 70 gün var yılmadan, yıkılmadan çalışacağız, çalışacağız. Allah’ın izniyle sizlerin de desteğiyle Tarsus’ta 5. dönem Mersin’de de ilk dönem bayrağımız dalgalanacak, Cumhuriyet alanında 30 Mart akşamını hep birlikte bayram olarak kutlayacağız” şeklinde konuştu.



Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ise, 2014 Mart seçimlerinin ülke ve Mersin için çok önemli olduğunu kaydetti.



Başkan Kocamaz,   “Ülkemiz gerçekten zor bir dönemeçten geçiyor. Ülkemizdeki kaos ve kargaşa her geçen gün biraz daha artıyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Yasama, yürütme, yargı artık birbirine karışmış durumda. Herkes bir başkasının görev sahasına el atarak, güya bu ülkede yöneticilik yaptığını zannediyor. Bazı şeyleri örtbas etmeye çalışıyorlar, bazı şeyleri de bugüne kadar gündeme getirmedikleri halde sıkışınca ortaya atıyor, altını oymaya çalışıyorlar. Dolayısıyla ülke iyiye gitmiyor. Ülkenin kargaşa içerisinde olduğu bir dönemde, insanlarımızın yarınından emin olmadığı bir dönemde, insanların her geçen gün kafasının biraz daha karıştığı, ülkenin etrafının sıfır sorun denilerek çıkılan yolda tamamen Türkiye’nin düşmanı durumuna geldiği bir dönemde bir yerel seçim heyecanı yaşayacağız” dedi.



Çok önemli bir süreçte geçtiklerini altını çizen Başkan Kocamaz, “Bu yerel seçim aslında sıradan bir yerel seçim değil, bugüne kadar yapılan seçimlerden çok daha farklı bir seçim. Çok daha farklı ortamlarda gerçekleşecek bir yerel seçim. Artık köy tüzel kişilikleri yok, artık beldeler yok. Köyler ve beldeler artık mahalle konumuna geldi. Bundan sonra hizmetleri gerek bağlı oldukları ilçelerden gerekse de Büyükşehir’den alacaklar. Böylesine önemli bir süreç içerisinde seçimi çok iyi değerlendirmek, hesabımızı, kitabımızı ona göre yapmak ve taşıdığımız vebalin sorumluluğu altında ezilmemek için, önceden iyi araştırmak zorundayız.



Aslında bu Yeni Büyükşehir Yasası ülkeyi adım adım üniter yapıyı zedeleyecek şekilde federal bir sisteme götürüyor. Bu aslında AB’nin ve Amerika’nın Türkiye’ye yaptığı dayatmalar sonucunda çıkan bir yasa. Ben bunu halkımızın takdirine bırakıyorum. Bu yasa federal sisteme doğru götürme yasasıdır dedik. Üniter devlet yapımız sekteye uğrayabilir, zedelenebilir gelecekle ilgili endişelerimiz var dedik. Biliyorsunuz PKK’nın bu topraklarda, Mersin’de gözü var. Yıllardır Mersin’i Akdeniz’e açılacak bir liman kapısı olarak görüyor ve haritalarında bu bölgeleri de gösteriyorlar. Öyle inanıyorum ki vatanını, milletini, bayrağını seven, ülkenin birliğinden, dirliğinden, bütünlüğünden yana tavır koyan herkesin de kanına dokunmuştur. Şayet bizler bu vatanı kurtaran şehitlerin, gazilerin torunları olarak bu tür konularda sessiz kalırsak, duyarsız kalırsak, yapılan bu yanlışlara bu seçimde de destek verirsek sadece kendimize değil, Cenab-ı Allah’a da hesap veremeyiz, bizden sonraki nesillere de hesap veremeyiz. Dolaysıyla diyoruz ki herkes kendi evinin önünü temizlesin. Herkes yaşadığı bölgedeki gelecekle ilgili kaygıları ortadan kaldırabilmek için üzerine düşeni yapsın, birlik ve beraberlik içerisinde kendi meselesine sahip çıksın” ifadesini kullandı.



Başkan Kocamaz, “İşi şansa bırakmaya gerek yok, işi maceraya sürüklemeye gerek yok, Cenab-ı Allah işi ehline veriniz diyor. Bu işi biliyoruz, Şevket Can kardeşimiz de 20 yıldır bizimle beraber, Tarsus’ta hizmetlerin bizzat içerisinde, mutfağında bulundu. Partimizde Şevket kardeşimiz aday gösterdi, Şevket kardeşimizi sizlere emanet ediyoruz. Tabi ki Büyükşehir’de desteklerinizi bekliyoruz. Mersin’in ihmal edilemeyecek kadar ülke geleceği açısından çok önemli bir noktada olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.  30 Mart’ın yine kaldığımız yerden, hem hizmet açısından hem barış, huzur, kardeşlik açısından devam etmesi, sizler tarafından devam ettirilmesi düşüncesiyle hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Tarsus’ta yaptıkları ziyarette köylüler kurban keserek, davul zurna eşliğinde karşıladı.



Seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devan eden Başkan Kocamaz ile Can, hafta sonu Yanıkkışla, Çavuşlu, Çokak, Emirler, Kuşçular, Eminlik, Keşli ve Sarışıh köylerini gezdiler.



Başkan Kocamaz ve Can’a, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı Ali Rıza Genç, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.



Ziyaretlerde ilk olarak söz alan Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı Ali Rıza Genç, 30 Mart’ta Tarsus’ta sağlanan huzurun devam edeceğini, Mersin genelinde de zaferle çıkacaklarını söyledi.



Ülkeyi 12 yıldır yöneten AKP’nin Türkiye'yi geriye götürdüğünü söyleyen MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, yerel seçimlerde halkın AKP’ye gerektiği dersi vereceğini söyledi.



Bodur, “12 yıldır AKP’ye bu ülkeye hizmet etme imkanı verdi. Ama bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda, 12 yıl öncesine nazaran köylülerimizin, işçilerimizin, çiftçilerimizin durumunun pekte iç açıcı olmadığını müşahede ediyorum, görüyorum. Köylülerimizin ürettiği ürünlerin para etmediğini görüyorum. 10 yıl önce aldıkları yemin torbası 10 lirayken bugün 50 lira olmuş ama ana ineğin sütü maalesef samancının suyundan ucuza gitmektedir.  Çiftçimizin, köylümüzün durumu bu. Diğer taraftan memleketi idare etmeye talip olan muhalefetin durumu da aynı. Memleket çapında çok söz sahibi değiller ama Mersin’i ve Tarsus’u yönetmeye talipler. Tarsus’taki adayın birisi diyor ki ‘Tarsus’u aydınlık şehir yapacağız.’ Sevgili hemşehrilerim şerefimizle, onurumuzla, haysiyetimizle 20 yıldır hamdolsun Tarsus’u idare ediyoruz. Tarsuslu hemşehrilerimizin takdir ettiği bir hizmeti Tarsuslu kardeşlerimize sunmuş bulunuyoruz. Huzurkent’ten ve diğer taraftan gelen hemşehrilerimiz, 81 vilayetten gelen tüm hemşehrilerimiz Tarsus’taki ışığı, Tarsus’taki nuru, Tarsus’taki feyzi görüyor ama bunlar kör olsa gerek ki Tarsus’taki ışığı fark edemiyor.  Belediyecilik işi bilgi işi, beceri işi, deneyim işi, tecrübe işi, herkes uzmanı olduğu konuda devam edecek. 1994’den önce Tarsus’ta bacaların tütmediğini, çarkların dönmediğini, çalışana maaşının ödenmediğini, sokaklardan pislik aktığını ve hiçbir kurumun Tarsus’a 5 kuruş vermediğini, haysiyetini kaybetmiş bir belediye olduğunu hatta Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden birisi olduğunu biliyoruz. Allah’a hamdolsun Tarsus’un mimarı, Tarsus’un hizmetkarı, teşkilatımızın medarı iftiharı, başımızın tacı sevgili belediye başkanımız Burhanettin Kocamaz Tarsus Belediye başkanı olduktan sonra Tarsus tek kelimeyle dünya kenti olmuştur. Huzurun devamı için, güzelliğin devamı için sevgili belediye başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın Mersin’de belediye başkanı olabilmesi için, Tarsus’ta Şevket Can kardeşimizin hizmete devam etmesi için sevginizi, muhabbetinizi esirgemeyin. Bu güzel kardeşlerimizi sizlerin temiz vicdanlarına emanet ediyor yaşayacağımız seçimin vatanımıza, milletimize, devletimize ve teşkilatımıza hayırlı olması diliyorum” dedi.



Tarsus’un her mahallesine eşit hizmet verdiklerini ifade eden MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, bundan sonra belediye sınırları içine giren köylere de aynı hizmet vereceklerini söyledi.



Can, “Belediye başkanımızın başkanlığı ve önderliğinde 45 mahallemizden sorumluyduk. Allah’a çok şükür 45 mahallemize eşit bir şekilde hizmetleri götürdük, ayrım, gayrım yapmadan Allah rızası için çalıştık. Yeni yasayla artık köylerimiz şehrimizin birer mahallesi oldu. 129 köyümüz Tarsus Belediyesinin artık birer mahallesi oldular. Gülek, Yeşiltepe, Yenice, Bahşiş ve Atalar beldeleri Tarsus Belediyesinin birer mahallesi oldu. Sizler hizmetleri kaymakamlık, özel idare ve Köydes adı altında alıyordunuz. 2014 seçimlerinden sonra hizmetlerin bir kısmını Tarsus Belediyesi’nden bir kısmını da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden alacaksınız. Mesela köyümüzün içerisindeki yollar, evsel atıkların toplanması, köy meydanının aydınlatılması ve köylerimizin büyüklük küçüklük sırasına göre park, spor tesisleri, taziye evleri, gasilhane, taziye çadırları Tarsus Belediyesinin görevleri. Köy yollarının tamamı içme suları, kanalizasyon hattı ve alt yapı Büyükşehir Belediyesine bağlandı. 20 yıldır başkanımızı ve çalışma şeklini, Tarsus’a yaptıklarını yakinen biliyorsunuz, görüyorsunuz, kullanıyorsunuz ve takdir edenlerdensiniz. İnşallah Cenab-ı Allah’ın izniyle sizlerin de desteğiyle başkanımızı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bizi de yardımcısı olarak Tarsus Belediye Başkanlığı’na gelmeyi Allah bizlere nasip etsin. Allah’a çok şükür bizler gerçekten 20 yılda çok güzel hizmetler ve eserler ortaya koyduk. Ancak bence en önemlisi şehrimizde kardeşliğimiz var Tarsus’ta huzur var.  Bu huzur bugünlere geldiyse sizlerin, Tarsus’ta yaşayıp köyüyle bağlantısı olan insanlar sayesindedir. Bu seçimde ilk defa sizler hem mahalle muhtarlığı için hem ilçede Tarsus belediye başkanlığı seçimleri için hem de büyükşehir belediye başkanlığı için oy kullanacaksınız. Tarsus’ta yapılan hizmetleri biliyorsunuz, görüyorsunuz, kullanıyorsunuz. Onun için o hizmetleri, ne gördüyseniz Allah’ın izni sizlerin destekleriyle 129 köyümüze ve 5 beldemize eşit bir şekilde götüreceğiz.



Bizler 1994’den bu yana bütün vatandaşlarımızın desteğiyle bugünlere geldik, inşallah 70 gün var yılmadan, yıkılmadan çalışacağız, çalışacağız. Allah’ın izniyle sizlerin de desteğiyle Tarsus’ta 5. dönem Mersin’de de ilk dönem bayrağımız dalgalanacak, Cumhuriyet alanında 30 Mart akşamını hep birlikte bayram olarak kutlayacağız” şeklinde konuştu.



Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ise, 2014 Mart seçimlerinin ülke ve Mersin için çok önemli olduğunu kaydetti.



Başkan Kocamaz,   “Ülkemiz gerçekten zor bir dönemeçten geçiyor. Ülkemizdeki kaos ve kargaşa her geçen gün biraz daha artıyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Yasama, yürütme, yargı artık birbirine karışmış durumda. Herkes bir başkasının görev sahasına el atarak, güya bu ülkede yöneticilik yaptığını zannediyor. Bazı şeyleri örtbas etmeye çalışıyorlar, bazı şeyleri de bugüne kadar gündeme getirmedikleri halde sıkışınca ortaya atıyor, altını oymaya çalışıyorlar. Dolayısıyla ülke iyiye gitmiyor. Ülkenin kargaşa içerisinde olduğu bir dönemde, insanlarımızın yarınından emin olmadığı bir dönemde, insanların her geçen gün kafasının biraz daha karıştığı, ülkenin etrafının sıfır sorun denilerek çıkılan yolda tamamen Türkiye’nin düşmanı durumuna geldiği bir dönemde bir yerel seçim heyecanı yaşayacağız” dedi.



Çok önemli bir süreçte geçtiklerini altını çizen Başkan Kocamaz, “Bu yerel seçim aslında sıradan bir yerel seçim değil, bugüne kadar yapılan seçimlerden çok daha farklı bir seçim. Çok daha farklı ortamlarda gerçekleşecek bir yerel seçim. Artık köy tüzel kişilikleri yok, artık beldeler yok. Köyler ve beldeler artık mahalle konumuna geldi. Bundan sonra hizmetleri gerek bağlı oldukları ilçelerden gerekse de Büyükşehir’den alacaklar. Böylesine önemli bir süreç içerisinde seçimi çok iyi değerlendirmek, hesabımızı, kitabımızı ona göre yapmak ve taşıdığımız vebalin sorumluluğu altında ezilmemek için, önceden iyi araştırmak zorundayız.



Aslında bu Yeni Büyükşehir Yasası ülkeyi adım adım üniter yapıyı zedeleyecek şekilde federal bir sisteme götürüyor. Bu aslında AB’nin ve Amerika’nın Türkiye’ye yaptığı dayatmalar sonucunda çıkan bir yasa. Ben bunu halkımızın takdirine bırakıyorum. Bu yasa federal sisteme doğru götürme yasasıdır dedik. Üniter devlet yapımız sekteye uğrayabilir, zedelenebilir gelecekle ilgili endişelerimiz var dedik. Biliyorsunuz PKK’nın bu topraklarda, Mersin’de gözü var. Yıllardır Mersin’i Akdeniz’e açılacak bir liman kapısı olarak görüyor ve haritalarında bu bölgeleri de gösteriyorlar. Öyle inanıyorum ki vatanını, milletini, bayrağını seven, ülkenin birliğinden, dirliğinden, bütünlüğünden yana tavır koyan herkesin de kanına dokunmuştur. Şayet bizler bu vatanı kurtaran şehitlerin, gazilerin torunları olarak bu tür konularda sessiz kalırsak, duyarsız kalırsak, yapılan bu yanlışlara bu seçimde de destek verirsek sadece kendimize değil, Cenab-ı Allah’a da hesap veremeyiz, bizden sonraki nesillere de hesap veremeyiz. Dolaysıyla diyoruz ki herkes kendi evinin önünü temizlesin. Herkes yaşadığı bölgedeki gelecekle ilgili kaygıları ortadan kaldırabilmek için üzerine düşeni yapsın, birlik ve beraberlik içerisinde kendi meselesine sahip çıksın” ifadesini kullandı.



Başkan Kocamaz, “İşi şansa bırakmaya gerek yok, işi maceraya sürüklemeye gerek yok, Cenab-ı Allah işi ehline veriniz diyor. Bu işi biliyoruz, Şevket Can kardeşimiz de 20 yıldır bizimle beraber, Tarsus’ta hizmetlerin bizzat içerisinde, mutfağında bulundu. Partimizde Şevket kardeşimiz aday gösterdi, Şevket kardeşimizi sizlere emanet ediyoruz. Tabi ki Büyükşehir’de desteklerinizi bekliyoruz. Mersin’in ihmal edilemeyecek kadar ülke geleceği açısından çok önemli bir noktada olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.  30 Mart’ın yine kaldığımız yerden, hem hizmet açısından hem barış, huzur, kardeşlik açısından devam etmesi, sizler tarafından devam ettirilmesi düşüncesiyle hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1