:

:

:

Kocamaz, ''Şevket Can Kardeşimi Tarsus Halkına Emanet Ettim, Sizlerde Emanetimize Sahip Çıktınız''

Can, ''Partili Partisiz Ayrımı Yapmadan Hizlmetlere İmzamızı Atacağıma Söz Veriyorum''
Tarih: 4 Nisan 2014 Cuma 11:10
Kocamaz, ''Şevket Can Kardeşimi Tarsus Halkına Emanet Ettim, Sizlerde Emanetimize Sahip Çıktınız''
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisin'den Tarsus Belediye Başkanlığını kazanan Şevket Can, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Utku'nun elinden aldı.



Şevket Can, beraberinde MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç ile birlikte İlçe Seçim Kurul Başkanı Tevfik Utku ile bir süre görüştü.



Daha sonra başkanlık mazbatasını teslim alan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, görevini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağını söyledi.  



-DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI-



Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Cumhuriyet alanında düzenlenen törende Atatürk anıtına çelenk koyarak, ilk resmi toplantısını gerçekleştirdi.       



Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Belediye tesislerine geçildi.



 Kurbanların kesildiği ve davulların çalındığı devir teslim törenine MHP Milletvekili Ali Öz, Hidayet Kılınç, Mehmet Şandır ve İlçe Teşkilatının yanısıra belediye çalışanları katıldı.



Tarsus Belediye Binası balkonunda ilk konuşmayı MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır yaptı.



Şandır, 20 yıllık emeğe sahip çıkan kent halkına teşekkür ettiğini söyleyerek, tüm ittifaklara karşın seçimi hem Mersin hem de Tarsus'a kazanmanın gururu içerisinde olduklarını ifade etti.



Milletvekili Ali Öz Ve MHP MYK Üyesi Hidayet Kılıç konuşmalarından sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz söz alarak, ne denli zor ve vebal isteyen bir göreve üstlendiklerinin bilinci ile Mersin ve Tarsus'u hedefledikleri noktaya taşıyacaklarını söyledi.



Tarsus'ta 20 yıldır yanlarında olan herkese teşekkür ederek helallik isteyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Elbette yapılacak daha çok işimiz var. Şevket Can kardeşim ile Mersin'i beklenilen ve istenilen noktaya taşıyacağız. Ben Şevket Can kardeşimi halka emanet ettim. Halkımızda emanetime sahip çıktı. Mersin'in tümüne hizmeti omuz omuza vereceğiz" diye konuştu.   



Son olarak konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can 20 yıldır Tarsus’a belediyenin çeşitli kademelerinde hizmet ettiğini ve Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan edindiği tecrübe ile Tarsus’a yakışır hizmetlerin altına bu güne kadar olduğu gibi partili partisiz ayrımı yapmadan imza atacağının sözünü verdi.



Tarsus'ta 30 Mart 2014 yerel seçimini kazanmak için çok çalıştıklarının altını çizen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşın gösterdiği ilgiye layık olmak için gece gündüz hizmet edeceğine vurgu yaparak, "Allah bizlere kaldığımız yerden devam etmeyi nasip etti. Bunun onur ve gururunu Tarsuslu hemşehrilerimiz ile beraber yaşıyoruz.



Birliğimizi, beraberliğimizi bozdurmadan hizmetlerimizi devam ettirmek için Cenab-ı Allah bizlere bugünleri gösterdiği için sonsuz şükürler olsun." diye konuştu.



Yapılan konuşmaların ardından Mersin Büyükşehir Başkanlığına seçilen Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanlık görevine seçilen Şevket Can'a görevini teslim etti.



Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2