:

:

:

Kocamaz, 'Mersin'i Kötü Görüntüsünden Kurtaracağız'

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, hazırladıkları projelerle Mersin’i örnek kent yapacaklarını, Mersin’in kötü görüntüsünden kurtaracaklarını söyledi.
Tarih: 17 Şubat 2014 Pazartesi 11:39
Kocamaz, 'Mersin'i Kötü Görüntüsünden Kurtaracağız'
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Başkan Kocamaz, Mezitli’de bulunan İstanbul Evleri Sitesi sakinleri ve Tarsus’ta faaliyet gösteren Seçil Kauçuk Fabrikası çalışanları ve yöneticileriyle biraraya geldi. Mersin’in hizmetlerle tanıştıracaklarını söyleyen Başkan Kocamaz, “16 Kasım 2012 tarihinden beri Mersin kazan, biz kepçe dolaşıyoruz. Tarsus’taki huzur ve güven ortamını Mersin’in geneline yaymanın gayreti içerisindeyiz.



Çünkü bu kentte yaşıyoruz, bu kentte huzur olması, güven olması, insanların birbirine hoşgörü ile yaklaşması, kökeni ne olursa olsun, inancı, dünyaya bakış açısı ne olursa olsun insanların birbirine saygı göstermesi, o kentte yaşayan insanların huzuru için elzem öncelikli şart, özellikle bizden sonraki nesillerin vebalini taşıyoruz. Mutlaka bizden sonraki nesillerin vebalinden kurtulmak istiyorsak, onlara daha gelişmiş, daha yaşanılabilir, problemlerinden arınmış bir kent bırakmak mecburiyetindeyiz” dedi.



Başkan Kocamaz, “Belediyecilik bir kentte, bir bölgede yaşayan insanların mahalli müşterek ihtiyaçlarını gidermek, onları daha yaşanılabilir bir ortamda yaşatmak, huzur içerisinde, güven içerisinde o kentte yaşayan insanları mutlu hale getirebilmek için yapılır. 



Bu gün gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan bazı şikayetler alıyoruz. Biz belediyeciliği o kentte yaşayan insanların Cenab-ı Allah’ın bir emaneti olarak algılanması ve onlara yapacağımız hizmetlerde, onların dualarıyla geleceğimizi de kurtarmak olarak algılıyoruz. Özellikle belediyeciliğin çok açık ve şeffaf yapılması için Türkiye genelinde çaba gösteriyoruz. Benim Türkiye’de birçok belediye birliğinde yöneticilik yaptığım halen görevde olduğum birlik var. Bu birliklerin tamamında da biz belediyemizi örnek alınacak bir belediye yapabilmenin gayreti içerisindeyiz. Ama bunlar mutlaka olması gereken şeyler” ifadesini kullandı



Mersin ortak paydasında birleşeceklerini kaydeden Başkan Kocamaz, “Mersin’e barış getirmek istiyoruz, Mersin’e huzur getirmek istiyoruz, Mersin’e istikrar getirmek, güven getirmek istiyoruz, Mersin’de yaşayan bütün insanları bir araya getirip onların ortak payda Mersin etrafında birleşmesini sağlamak istiyoruz. Cenab-ı Allah nasip ederse geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun, bütün insanlarımızı bu seçimde hiç olmazsa Mersin’in huzuru için, Mersin’in yeniden ayağa kaldırılması için bir defaya mahsusta olsa bizi denemeleri için Mersin ortak paydasında birleşmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bu haber toplam 1021 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2