:

:

:

Kocamaz, Limonlu'yu Ziyaret Etti

Selin Önünde Ne AKP Ne CHP Durabilir
Tarih: 21 Mart 2014 Cuma 09:37
Kocamaz, Limonlu'yu Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de kendisine ve partisine gösterilen sevginin karşısında Allah'ın izniyle ne AKP'nin ne de CHP'nin duramayacağını söyledi.



Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Başkan Kocamaz, Mersin Sanayi Sitesinde sabah erken saatlerde başladığı esnaf gezisinin ardından Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Toroslar Belediyesi Engelliler Akademisinde Görme Engellilere kale direkleri dağıtım törenine katılan Başkan Kocamaz, Toros Üniversitesi'nde Kızılay tarafından düzenlenen ödül törenine teşrif etti. Daha sonra Erdemli'ye bağlı Limonlu Beldesi'ndeki açık hava toplantısına katılan Başkan Kocamaz'ı yöre halkı beldenin girişinde alkışlarla karşıladı.



Toplantının yapılacağı alanın insan seline dar gelmesi nedeniyle vatandaşların damlardan, balkonlardan ve arabaların üzerine çıkarak izlediği program bayram havasında geçti.



MHP Erdemli İlçe Başkanı Bekir Özsu ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun konuşmasının ardından söz alan Başkan Kocamaz'ın konuşmaları 'Başkan Kocamaz seni kimse yıkamaz' sloganıyla sık sık kesildi.



“Mersin'in bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok” diyen Başkan Kocamaz, “Çünkü Mersin'i 15 yıldır laylaylom anlayışıyla yöneten bu zihniyet Mersin'in önünü tıkamış durumda. Ama bugün Mersin'in her yerinde gelen bu sevgi selinin önünde Allah'ın izniyle ne AKP ne CHP durabilir. Her dönem aynı şeyi yapıyorlar. 2004-2009 kitapçığında yer alan 48 projeden 3 tanesini Akdeniz Oyunları dolayısıyla Spor Bakanlığı yapmış lütfetmiş kendisi sadece 4 tanesini hayata geçirmiş, 2 tanede devam eden projesi var, yani 39 tanesini yapamamış. Bizim olduğumuz yerde sevgi vardır, bizim olduğumuz yerde saygı vardır, bizim olduğumuz yerde hak vardır, hukuk vardır, adalet vardır. Bizim olduğumuz yerde projeler vardır, bizim olduğumuz yerde hizmet vardır. Bizim olduğumuz yerde bolluk vardır bereket vardır, Allah'ın izniyle hareket vardır” dedi.



30 MART BİR FIRSATTIR



30 Mart'ın bir fırsat olduğunu kaydeden Başkan Kocamaz, “30 Mart bir fırsattır. 30 Mart sıradan bir yerel seçim değildir. 30 Mart Türkiye'de ilk defa uygulanacak bir yerel seçimdir ve bu iktidarın Türkiye'yi götürmek istediği federal yapının ilk ayağıdır. Onun için Mersin'e sahip çıkmamız lazım.



Onun için Mersin'i bir bütün olarak ele almamız lazım. Artık büyükşehir sınırları Adana'dan Antalya'ya kadar Niğde'den Karaman'dan Konya'dan Akdeniz'e kadar uzanan, koskoca bir bölgeyi kaplayan 15 bin 800 kilometrekarelik bir alan ve yaklaşık 1 milyon 700 bin insanımızın yaşadığı koskoca bir bölge. 30 Mart'ta 1milyon 184bin insanımız sandığın başına gidecek ve önce ilçeleri için daha sonra Mersin için Daha sonrada Türkiye'miz için bir karar verecek. Dolayısıyla taşıdığımız vebal her zamankinden çok daha fazla çok daha katmerli. Onun için işimizi ciddiye almak mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.



HER YERDE AYNI COŞKU VE HEYECAN



Başkan Kocamaz, 18 aydır gezdikleri her yerde aynı heyecanı ve coşkuyu gördüklerini belirterek, “18 aydır Mersin kazan biz kepçe dolaşıyoruz. Ulaşabildiğimiz herkese ulaşmaya çalışıyoruz ve inanın gittiğimiz her yerde çok büyük heyecan görüyoruz. Onlardan aldığımız elektrik Mersin'de değişimin gerçekleşeceğini şimdiden görüyoruz. İşimizi ciddiye alıyoruz, anketler yaptırıyoruz. Tabiki rakiplerimizde anketler yaptırıyor.



Yaptırdıkları anketlerden üç hilal ve MHP çıkıyor. İşte bugün halkın arasına girerek fitne, fesat yayarak, çeşitli tezviratlar yaparak adeta yalanlarla, dolanlarla milletin kafasını bulandırmaya çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar 30 Mart o zihniyetlerin sonu olacak” ifadesini kullandı



MERSİN 'KOCAMAZ' DİYOR



Mersin halkının kararını verdiğini altını çizen Başkan Kocamaz, “Anketlerden çıkan sonuç 1- Vatandaşlarımız kararını vermiş artık Macit Özcan'la olmaz onun kullanma tarihi bitti diyor. Kullanma tarihi 30 Mart'ta bitiyor. 2- Mersin'de AKP zaten kazanamaz aman dikkatli olun oyunuzu boşa göndermeyin diyor vatandaş. 3- Artık zamanı geldi meyve olgunlaştı. Artık meyve üç hilal olarak 30 Mart'ta sandıklara dolmalı diyor.



 Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu yerel seçim bir yıl içerisinde sandığın başına gideceğimiz 3 seçimin ilk ayağı, yani ceketin birinci düğmesi. Birinci düğmeyi doğru ilikleyebilirsek ondan sonraki düğmeleri inşallah doğru ilikleyeceğiz, hem yerelde hem genelde kaos ve kargaşa ortamına Allah'ın izniyle son vermiş olacağız” dedi.



MERSİN'E GÜVENİYORUZ



Mersin halkına güvenerek 18 ay önce yola çıktıklarını belirten Başkan Kocamaz, “Biz sizlere inanıyoruz, biz sizlere güveniyoruz.



Zaten sizlere güvenmemiş olsaydık bugün bu meydanlarda karşınıza çıkamazdık. Çünkü ağaç dalıyla gürler. Bizde sizin içinizden çıkmış, sizin gibi yaşayan, sizin gibi düşünen bir köylü çocuğuyuz. Biz Mersin'de barış ve huzura talibiz. Biz Mersin'de kardeşliğe talibiz.



Biz Mersin'de sevgi tohumları ekmeye, hoş görü tohumları ekmeye ve Mersin'de yaşayan bütün insanları birleştirmeye, kaynaştırmaya talibiz. Çıktığımız bu kutsal hizmet yarışında Cenab-ı Allah hepimizin, hepinizin yar ve yardımcısı olsun” cümlesini kullandı.



Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2