:

:

:

Kocamaz ile Can Köyleri Geziyor

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ile Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can köyleri geziyor.
Tarih: 19 Kasım 2013 Salı 13:51
Kocamaz ile Can Köyleri Geziyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Yaklaşık 300 araçlık konvoy ile Pirömerli, Dorak, Kaklıktaşı, Tepetaşpınar, İhsaniye ve Cin Köylerini gezen Kocamaz, Can ve beraberindeki heyet köylerde büyük bir coşku ve heyecanla karşılandılar. Köy muhtarlarının köy girişinde karşıladığı köylü vatandaşların özellikle köylü kadınların ellerinde Türk Bayrakları ve üç hilalli bayraklarla karşıladığı Kocamaz ile Can bir kez daha gönülleri fethettiler.                       



Kocamaz yaptığı konuşmada, Türkiye’nin harcı, çimentosu, tutkalı olduklarını belirterek, Kökeni ne olursa olsun, bu ülkede yaşayan bütün insanları bir ve beraber gördüklerini söyledi.



Kocamaz, “Ama birileri çıkıyor, bu ülkede yaşayan insanları ayırarak ya 36 etnik guruptan söz ediyor. Bunlara çok dikkat etmek lazım.



Bizim birlik ve beraberlik içinde olma mecburiyetimiz var. Biz hiç kimseyi dışlamıyoruz, hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz ama bu ülkeyi de, ilimizi de ötekileştirmek isteyen herkesin mutlaka karşısındayız” dedi.



Şevket Can ise, Tarsus’ta sağlanan, huzurun, barışın istikranın devamı için aday olduğunu belirterek, 20 yıldır Tarsus’ta başarıyla hizmet sürdüren Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın bıraktığı yerden hizmetlere devam edeceklerini kaydetti.



Can, “Ben belediyeciliğin ne olduğunu çok iyi bilen içinizden biriyim. Tarsus un her mahallesinde, her caddesinde, her sokağında ayak izlerimiz ve hizmetlerimiz bulunmaktadır.



Biz Tarsus’u tanırız ne mutlu ki Tarsus ta bizi tanır. Tarsus ta giremeyeceğimiz, saygı görmeyeceğimiz mahalle ve sokak hatta ev yoktur. İmkanlarımızın ölçüsünde sorumluluk alanımızda olmadığı halde köylerimize de karınca kararınca hizmetlerimiz oldu.



Yeni çıkan büyük şehir yasasından sonra köylerimizde artık Tarsus’un birer mahallesi oldu. Dolayısıyla bundan sonra Tarsus’un mahallelerinde olan hizmetler köylerimizde de olacak.



Tarsus’ta belediyemizin yaptığı hizmetleri anlatmaya gerek yok. Çünkü yapılan hizmetleri Tüm Türkiye biliyor.



Hizmetlerimizden köylerimizin de payını fazlasıyla alacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sizler bizim baş tacımızsınız” dedi.



Bu haber toplam 1045 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1