:

:

:

Kocamaz, Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Kocamaz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ile yönetim kurulu ve üyeleriyle biraraya geldi
Tarih: 14 Ocak 2014 Salı 09:10
Kocamaz, Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim ile yönetim kurulu ve üyeleriyle biraraya geldi.



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim, yönetim kurulu üyesi Recep Hüdayi Ünal, üyeler Ali Salgıt, Hilmi Dolaşmaz, Turan Eryağınç ve Erman Geçim ile biraraya gelen Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, toplumların gelişiminde önemli söz sahibi olan gazetecilerin çektiği tüm sıkıntıları bildiğinin altını çizdi.



Yerel yöneticilerin en büyük destekçileri arasında gazetecilerin olduğunu hatırlatan Başkan Kocamaz, 14 aydır devam ettiği seçim çalışmasından da bahsederek, şunları söyledi:



"14 aylık süre içerisinde yasanın da değişmesi ve Büyükşehir sınırlarının tüm kenti kapsamasıyla her tarafı karış karış dolaştık ve vatandaşlarımızın düşüncelerini aldık.



Beklentilerini tespit ettik, dertlerini dinledik, adeta haşır neşir olduk ve 509 köy, 40 belde ve bütün kent merkezi ile 14 aydır çalışıyoruz. Mersin’i hakettiği konuma hep beraber getireceğiz."



Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1