:

:

:

Kocamaz, Çalışanlarıyla Biraraya Geldi

Bugüne kadar verilen hizmetler için personele teşekkür etti
Tarih: 17 Ocak 2014 Cuma 09:50
Kocamaz, Çalışanlarıyla Biraraya Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus Belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, bugüne kadar verilen hizmetler için personele teşekkür etti.



Selçukhan Restaurant’ta düzenlenen programa MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Belediye Başkan yardımcıları Kerim Tufan, Dünyamin Sönmez ve Behçet Sarı, Belediye Meclis üyesi Hasan Yıldırım, daire müdürleri, çalışanlar ve aileleri katıldı.



Programda ilk konuşmayı yapan Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, 31 Mart sabahı hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.



Can, “Yaklaşık 20 yıldır hepimiz, hep birlikte şehrimize, başkanımın başkanlığında ve önderliğinde hizmet ettik. Bu hizmetlerimizin, bu eserlerimizin, bu şehirdeki değişimin bu günlere gelmesinde hepimizin emeği ve alın teri var. Bu vesile ile hepinize şükranlarımı sunuyorum, hepinizden Allah razı olsun diyorum.



Tabi bugün bir Şevket Can olarak sizlerin içerisinden çıkarak bugünlere, buralara geldiysem, burada da hepinizin emeği var, hepinizin katkısı var. İçinizden bir personel olarak, mesai arkadaşınız olarak Cenab-ı Allah’ın izni ile ve sizlerin de desteği ile hep birlikte el ele, gönül gönüle çalışacağız 30 Mart’ımızı bayram yapacağız.



31 Mart sabahını da Allah’ın izniyle hepimiz kaldığımız yerden işlerimize ve hizmetlerimize devam edeceğiz diyorum.



Tabi Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte de bizler Tarsuslu olarak, bizler belediyenin çalışan personelleri olarak nasıl dün başkanımızın yanında, arkasındaysak bugünde bütün Tarsuslu vatandaşlarımız olarak başkanımızın yanında ve arkasındayız. Allah’ın izni ile de başkanımızı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna hep birlikte oturtacağız diyorum.



Bu duygu ve düşüncelerle Cenab-ı Allah birlikteliğimizi bozdurmasın, 20 yıllık şehrimizde huzurumuz var, kardeşlik ortamımız var. Cenab-ı Allah huzur ve kardeşliğimizi bozdurmasın diyorum” dedi.



4 dönem Tarsus halkının desteğini alarak başarılı bir belediyecilik örneği sergilediklerini söyleyen Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsuslulara hizmet etme gururunu yaşadıklarını söyledi.



Gece gündüz demeden hizmet ettiklerini belirten Başkan Kocamaz, “20 yıldır birçoğunuzla beraberiz, birlikte Tarsusluya hizmet etme şerefini taşıyoruz.



Tarsuslu da bizim yaptığımız hizmetlerden memnun olacak ki, 4 dönemdir artan bir şekilde ezici bir çoğunlukla bu belediyeye destek verdi, arkasında durdu, bizi siyasi muarızlarımıza karşı hiçbir zaman mahcup etmedi. Bizde onların bu güvenine, bu desteğine layık olabilmek için sizlerle birlikte gece, gündüz demeden koşturduk, mücadele ettik. Tarsus’un bir yerlere gelebilmesi için üzerimize düşen ne varsa gece, gündüz, yağmur, çamur demeden bu kenti Allah’ın izniyle fark edilir konuma hep birlikte getirdik.



Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler, döktüğünüz terler gösterdiğiniz gayretler, emekler için hepinize teşekkür ediyorum, Tarsus halkı adına hakkınızı helal edin diyorum” şeklinde konuştu.



Tarsuslulara da teşekkür eden Başkan Kocamaz, “Elbette bize bu imkanı sağlayan, desteğini esirgemeyen, dualarıyla bizi her zaman motive eden, arkamızda duran ve Tarsus’un bugünlere gelmesinde işin ana problemini çözen sandıkta problemleri ortadan kaldıran Tarsuslu hemşehrilerimize de özellikle teşekkür etmemiz gerekir.



Tarsus’tan Mersin’e geçtiğiniz andan itibaren yolda karşılaştığınız herkes Tarsus’u konuşuyor. Mersin’in perişanlığı karşısında o koskoca büyükşehir’in başaramadığı hizmetleri bir ilçe bütçesiyle Tarsus Belediyesi’nin başardığınıherkes her yerde dillendiriyor.



Diyorlar ki başkanım Mersin perişan, biz sana desteğimizi sonuna kadar vereceğiz. Senden bir tek ricamız var, ‘Mersin’i Tarsus’un seviyesine getir yeter’ diyorlar. Bu gerçekten Tarsuslular adına gurur verici bir hadise.



Yapılan hizmetlerin harcında sizler varsınız, temelinde sizler varsınız, çekirdeğinde sizler varsınız. Sizlerle birlikte yaptığımız hizmetlerle Tarsus’u fark ettirdik ve bugün geldiğimiz noktada herkes Tarsus’tan bahsediyorsa siyasi muarızlarımız ne söylerse söylesin güneşin balçıkla sıvanamayacağını dost düşman herkes 30 Mart’ta Allah’ın izniyle görecek. Buraya kadar geldiğiniz ve bu akşamı bizimle paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler için Tarsus halkı adına hakkınızı helal edin diyorum.



Bu 20 yıllık süre içerisinde acı günler, tatlı günler yaşadık, zor günlerden, maaşların ödenemediği günlerden bugünlere geldik.



Artık Tarsus Belediyesi çalışanı olmak sadece Tarsus’ta değil tüm Türkiye’de bir ayrıcalık haline gelmiştir. 



İnşallah gelecek günlerde, gelecek dönemlerde daha mutlu bir hayat sürdürürsünüz. Hepinize sağlıklı, mutlu, başarılarla dolu nice seneler diliyorum” ifadesini kullandı.



Konuşmanın ardından çalışanlar Başkan Kocamaz’ı dakikalarca ayakta alkışladılar.



Bu haber toplam 1005 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3