:

:

:

Kaymakam Göç'e Ziyaret

Mersin Kilisesi Latin Katolik Ruhani Reisi Pawel Szymala, Kaymakam Göç'ü Ziyaret Etti
Tarih: 24 Ocak 2014 Cuma 10:10
Kaymakam Göç'e Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Mersin Kilisesi Latın Katolik Ruhani Reisi Pawel Szymala, hristiyanlığın ana toprağı olan Tarsuslu  Aziz Paulusun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.



Tarsus Kaymakamı Hasan Göç'ü makamında beraberinde Tarsus St. Paul Kilisesi Baş Rahibesi Agnese Trabaldo ve yardımcı rahibe Maria Ballo'nun yanısıra Lina Nasif ile birlikte ziyaret eden Mersin Kilisesi Latın Katolik Ruhani Reisi Pawel Szymala, kilise toprağı olan Tarsus'ta hristiyanlığı köklerinin başladığını söyleyerek, 'Hristiyanlığın ve kilise ana toprağı ve köklerinin bu şehirde bizler için çok önemli olan Aziz Paulus tarafından atıldı. Burada bulunmaktan dolayı son derece mutluyuz.



Sean Paul bizlerin ortak değeridir' diye konuştu.Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ise binlerce yıl medeniyetlerin beşeği olan bir kentte ortak değerlerle birlik ve beraberlik içerisinde hayatların sürdüğüne işaret etti.Birarada yaşayan kültürlerin birbirlerini anlamak yetisi ile birlikte sorunların ortadan kalkacağının altını çizen Kaymakam Hasan Göç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Bu haber toplam 1365 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 5