:

:

:

Karayalçın, Tarsus'ta

CHP Parti Meclis Üyesi Murat Karayalçın,'Gezi Parkı'ndan Yükselen Sesler, 31 Mart Sabahı Tarsus'ta Seçimin Kazanılmasıyla Devam Edecek'
Tarih: 13 Şubat 2014 Perşembe 10:10
Karayalçın, Tarsus'ta
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, 'Tarsus İçin 365 Gün 24 Saat Prensibi İle Çalışacağız'



CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Gezi Parkı'ndan yükselen sesler, 31 Mart sabahı Tarsus'ta seçimin kazanılmasıyla devam edeceğini söyledi.



CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan davetlisi olarak 'Sosyal Demokrat Belediyecilik Anlayışı' konulu 75. Yıl Kültür Merkezinden gerçekleşen konferansa katılan CHP Parti Meclis Üyesi Murat Karayalçın, Türkiyede son yıllarda en çok Gezi Parkı'nda yansıyan seslerin duyulduğuna vurgu yaptı.



Tüm dünyanın yanısıra Türkiyede, Mersin ve beraberinde Tarsus'ta en çok hissedilen sosyal demokrat belediyecilik yönetim anlayışının her geçen gün yaygınlaşarak, büyüdüğünü ifade eden CHP Parti Meclis Üyesi Murat Karayalçın, Gezi Parkı'ndan yükselen seslerin 31 Mart sabahından Tarsus'ta kazanılacak seçim ile gücüne güç katacağını, aynı zamanda yerel seçim sürecine Gezi Parkı olayları ve direniş ile gidileceğini, seçim stratejileri ve söylemlerinin bunlar dikkate alınarak geliştirilmesi gerektiğini söyledi.   



Halkın yerel yönetimlere mutlaka dahil edilmesi gerektiğini işaret eden CHP Parti Meclis Üyesi Murat Karayalçın, "Türkiyede Gezi Parkı olayları sonrasında yöneticiler gördük ki; bir yerde bir değişikliğe gidildiği vakit orada yaşayan insanlarında onayı mutlaka alınmalı. Aksi takdirde orada yaşayan insanlar istemedeiği değişiklikler beraberinde başka olumsuz olaylarıda getirebilir.



Uzun yıllar yerel yöneticiilik yapmış birinsan olarak görüyor ve hissediyorum ki, tüm dünyada Türkiyede, Mersin'de ve Tarsus'ta artık sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı ile halk yönetilmek isteniyor. İstenen  gerçekleşecek ve Gezi Parkı seslerinin devamı 31 Mart Sabahı tarsus'ta yükselecek.' diye konuştu.



CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus için 365 gün 24 saat prensibi ile çalışacaklarına söz vererek, "Sosyal belediyecilik, kamu hizmetlerine sosyal karakter kazandıran, kentlilerin sosyal durumları ile yakinen ilgilenen ve onlara sosyal destek sağlayan bir anlayıştır. Türkiyede sosyal belediyecilik uygulaması sosyal devlet pratiğinden ziyade kentlerde zor şartlarda altında yaşam mücadelesi veren kent yoksullarının günlük, ivedi, zorunlu ihtiyaçlarının karşılanmasından hareketler ortaya çıkmıştır.



Tarsus için 365 gün 24 saat prensibi ile çalışacağız. Bu şehre dev yatırımlar yapılacak, şehrin mevcut sorunlarına çözümler getirilecek. yapılacak uygun çalışmalarla geleceğin Tarsus'u bir kültür, sanat, turizm, ticaret ve kongre merkezi olarak yeniden kurguluyoruz.



Son söz olarak ancak özlediğimiz, hayal ettiğimiz Tarsus'a, bütün bu çalışmaların ötesinde, halkımızın ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile ulaşabileceğimizin altını özellikle çizmek istiyorum.



Tarsus'ta yaşama kültürünün ve kentlilik bilincinin gelişip yaygınlaşmasının kentsel yatırımlar kadar, belki onlardan da önemli olduğunu tekrar belirtmek istiyorum. Bu kent için beraber çalışacağız." diye konuştu.



CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan,  CHP Parti Meclis Üyesi Murat Karayalçın'a çiçek takdim ederek, daveti için teşekkür etti.



Daha sonra CHP İl Başkanı Faruk Akar ve Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk birer konuşma yaparak, kent ve ülke gündemi hakkında görüşlerini salonda bulunan konuklara aktardılar.



Bu haber toplam 1180 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1