:

:

:

Kanser Haftası Sebebiyle, Tarsu AVM'de Stant Açıldı

Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Kanser hastalıklarına karşı halkın bilinçlendirilmesi amacıyla Tarsus AVM'de tanıtım standı açıldı.
Tarih: 5 Şubat 2016 Cuma 09:27
Kanser Haftası Sebebiyle, Tarsu AVM'de Stant Açıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

 Kanser haftası olması sebebiyle vatandaşların bilgilendirilmesi noktasındaki çalışmalarına devam ettiklerini belirten İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Başkanı Dr. Füsun Kaleli, hazırladıkları çeşitli broşür ile kanser hastalıklarına karşı vatandaşlar üzerinde farkındalık yaratmak istediklerini söyledi. Kanserde erken tanının çok önemli olduğuna dikkat çeken Dr. Füsun Kaleli, "Önce kanserden korkmamayı öğrenmeliyiz. Korku doktora gitmeyi önler ve hastalığın iyileştirilmesini engeller. Hastalık belirtilerini yorumlamak yalnızca doktorların görevidir.      

Kanserin belirtilerini bilmek bu belirtilerin herhangi birini hissettiğimizde derhal başvurmak şarttır. Kanserde erken tanı elbette çok önemlidir. Tedavi şansını artırır, tedaviyi kolaylaştırır.

Tedavi giderlerini azaltır. Doku ve organ kaybını önler. Sakatlık bırakmaz. Hayat kurtarır.

Günümüzde, milyonlarca insan kanserli yada kanseri tedavi edilmiş olarak yaşamaktadır.Kanser tanısı ne kadar erken konulursa, yaşama şansınız o kadar artar."dedi. 

Bu haber toplam 1214 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1