:

:

:

İlk ve Bozdoğan Omuz Omuza

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, ''Biz Adayımız Sayın Dr. Haluk Bozdoğan ile Birlikte Omuz Omuza Alanlardayız''
Tarih: 25 Şubat 2014 Salı 10:38
İlk ve Bozdoğan Omuz Omuza
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Son günlerde kamuoyu arasında paylaşılan gelişmeler hakkında bir açıklama yapan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, Parti çatısı altında hiçbir açmaza geçit vermeyeceklerini belirterek, “ Bu seçimi kazanmamız yetmeyecek, sandıkta rekor kıracağız”  dedi.



Mücadele azimlerinin yüksek olduğunu ifade eden Başkan Ali İlk, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan ile birlikte el ele verdiklerini vurgulayarak, seçim çalışmalarını hızla sürdürdüklerini dile getirdi.



İlk, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.



“Saygı değer Tarsuslular. Son günlerde kamuoyu arasında Partimiz ile ilgili ortaya atılan iddiaların neredeyse tamamı bir hayal ürünüdür.



Bizi bölmeyi hayal edenler yarın kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşeceklerdir. Bizi bölmeye kimsenin gücü yetmez, yetmeyecekte..



 Biz Adayımız Sayın Dr. Haluk Bozdoğan ile birlikte omuz omuza alanlardayız. Birlik ve beraberliğimiz doğrultusundaki mücadele azmimizin yüksek olduğunu her kes iyi bilmelidir. Bizi birbirimize düşürmek isteyenler daima yanılacak, hüsrana uğrayacaklardır. Biz kararlıyız. Hiçbir açmaza geçit vermeyeceğiz. Bu kent sizindir. Bu kent hepimizindir. Bu ülke hepimizin ülkesidir. Bu seçimlerde kentimize ve ülkemize birlikte sahip çıkacağız. Çağdaş ve aydınlığın kenti Tarsus'u başı dik ve onurlu bir kent olarak yaşatacağız. Buradan sizlere söz veriyorum. Bu seçimde sadece Tarsus'u kazanmamız yetmeyecek. Sandıkta rekor kırarak Mersin'i de birlikte kazanacağız.”



Bu haber toplam 1357 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2