:

:

:

Haluk Bozdoğan, ''20 Yılda Yapamadıklarını 5 Yılda Yapacağız''

Tarsus’umuz MARKA KENT Haline Gelecek
Tarih: 26 Mart 2014 Çarşamba 10:37
Haluk Bozdoğan, ''20 Yılda Yapamadıklarını 5 Yılda Yapacağız''
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Yerel seçimlerde finale yaklaşılırken, Tarsus halkının Belediye Başkanı seçilmesini yürekten istediği CHP Belediye Başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan, kendisini coşkulu bir şekilde heyecanla dinleyen binlerce kişinin katıldığı Eski Ömerli, Şehitishak ve Gaziler Mahallelerinden tüm Tarsus Halkına seslendi.Pazar günü yapılacak olan seçimde tüm Tarsus halkının oylarına talip olduklarını belirten, bir yıldır sürdürdükleri seçim kampanyasında, “Çare sende Doktor” diye halkın kendilerine dört elle sarıldıklarının altını çizen CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, “Artık yolun sonuna gelindi. Halkın iktidarı için tüm hemşehrilerimizi Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermeye davet ediyorum” dedi.Tarsus’u 20 yıllık karanlıktan kurtarıp, Aydınlığın Kenti yapmaya kararlı olduklarını, Tarsus’un üzerine kabus gibi, kara bulut gibi çöken mevcut yönetimden kurtulmaya birkaç gün kaldığına dikkat çeken Dr. Bozdoğan, şahsına ve partisine gösterilen yoğun ve coşkulu ilginin, Tarsus’un artık aydınlanmayı canı gönülden istediğinin göstergesi olduğunu, halkın teveccühüne layık olabilmek ve aydınlığın kenti Tarsus’u yaratmak için dürüst, çağdaş, şeffaf, çalışkan ve toplumcu kadrolarla gecelerini gündüzlerine katarak, tüm güçleriyle özverili bir şekilde hizmet edeceklerini söyledi.    



Bütün gün mahallelerde ev ev dolaşarak halkla bütünleşip, kucaklaştıklarını, Tarsus’u köyleriyle birlikte birkaç kez ziyaret ederek, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını ve halkın da 30 Mart’ta CHP’yi Tarsus’ta iktidarda görmeyi istediklerini özellikle arzu ettiklerini belirten Dr. Bozdoğan, “Halkın zaferine az bir zaman kaldı. Tarsus’ta da, Mersin Büyükşehir’de de, tüm gücümüzle oylarımızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne vermeliyiz. Bizim için Tarsus’ta çok önemli, Mersin Büyükşehir de çok önemli. Mersin’i Türkiye’nin incisi yapan, Mersin’i Türkiye’nin ‘Hoşgörü Başkenti’ haline getiren ve 15 yıldır çağdaş hizmetleriyle Mersin’i Türkiye’nin cazibe merkezi haline getiren usta belediye Başkanı Macit Özcan ile birlikte el ele vererek, Tarsus’u yeniden inşa edeceğiz” dedi.



Gittiği her mahallede havai fişekler, çiçekler ve konfetilerle karşılayan vatandaşlara gösterdikleri yoğun ve coşkulu ilgiye teşekkür eden Dr. Bozdoğan’ı, Belediye Başkanı görmek için vargüçleriyle destek veren vatandaşlar, Bozdoğan’a dokunabilmek, onunla kucaklaşmak için birbirleriyle adeta yarışıyorlar.



Dr. Bozdoğan’ın 31 Mart sabahı Tarsus’un üzerine aydınlık bir güneş gibi doğacağını ve mevcut zalim yönetimden kurtulacaklarından adlarından emin oldukları kadar emin olduklarını belirten vatandaşlar, “Tarsus’a hayat verecek projeleri bulunan Dr. Haluk Bozdoğan’a sonuna kadar destek vereceğiz. Bozdoğan tüm Tarsus halkının umududur. Çünkü 20 yıldır Tarsus’un hayat damarlarını kesen, ışığını karartan mevcut Belediye yöneticilerinden kurtulmak için Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz, halk için çalışan, kendi geleceği yerine kentin geleceğini düşünen bir Belediye Başkanı ve Yönetimini istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin dürüst, kararlı, toplumcu adayı olan Dr. Haluk Bozdoğan’ı Belediye Başkanlığı makamına ezici bir çoğunluk desteğiyle oturtacağız. Tarsus’un kurtuluşu, Tarsus’un Karaoğlan’ı Haluk Bozdoğan’ın Belediye Başkanı seçilmesiyle gerçekleşecektir. Bundan en ufak bir kuşkumuz yoktur” şeklinde konuştular.



Tarsus’ta yaşayan herkesin Tarsuslu olduğunu ve Tarsus’un geleceği için herkesi Cumhuriyet Halk Partisi’ne oylarıyla destek vermeye çağıran, seçim günü herkesin sandık başına giderek, oylarını Cumhuriyet Halk Partisi’ne vermesini isteyen Dr. Bozdoğan, “Bunların 20 yılda yapamadıklarını biz 5 yılda yapacağız, buna söz veriyorum. Projelerimiz Tarsus’a hayat verecek niteliktedir. Projelerimizi artık tüm halkımız benimsedi ve özümsedi. Tarsus’u yatırım cenneti yapacağız, Tarsus’u üretim merkezi yapacağız. Tarsus halkının refah düzeyini ve yaşam kalitesini yükselteceğiz. Hayatın her alanında kalkınan, sosyal, kültürel ve ekonomide eskiden olduğu gibi Türkiye’nin çekim merkezi haline getireceğimiz Tarsus’umuz MARKA KENT haline gelecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Tarsus’u karanlığa gömenleri sandığa gömerek, şehrimizi aydınlatıp, Aydınlığın Kenti Tarsus’u yeniden inşa edeceğiz” dedi.



Tarsus’ta yaşayan herkesin, her kesimin ortak adayı haline gelen ve bunun kıvancını yaşadığını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde Tarsus’ta karanlık bir dönemin kapanacağını ve Tarsus’un ‘Aydınlığın kenti Tarsus’un başlangıç günü olacağını söyledi.



CHP’nin adayı olmaktan gurur ve şeref duyduğunu, Pazar günü yapılacak olan seçimi fark atarak kazanacaklarını, Tarsus halkına güvendiklerini, kendilerinin de halkın bu destek ve çabalarını boşa çıkarmayacaklarını vurgulayan CHP Belediye Başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan, “Belediyeyi 20 yıldır yürütenlerin saltanatları artık sona eriyor. Tarsus halkının 20 yıllık çilesi sona eriyor. Tarsus artık dürüstlüğün, şeffaflığın ve çağdaşlığın partisi olan CHP’nin iş başına gelmesini istiyor. Bakın ben çıplak geldim, çıplak gideceğim. Benim, çocuklarımın, akrabalarımın, yada yakınlarımın hiçbirinin Belediyeden rant sağlama, arsa sahibi olma gibi bir dertleri yok. Biz Tarsus halkına sadece hizmet vermeye talibiz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız, çalanlardan kimsenin kuşkusu olmasın ki hesap soracağız. Tarsus’un hayatını karartanlar, 20 yıldır Tarsus’a, Tarsus halkına zulmedenler kaybedeceklerini bildikleri için telaşa kapıldılar.



Korkuyorlar, korksunlar, çünkü halkımız adına hesap soracağız . Başından beri söylüyorum 30 Mart seçimi Tarsus’un ikinci kurtuluş bayramının tarihidir. Pazar günü Tarsus halkının sandıkta haramilerden hesap sorma günüdür. Tarsus halkı 30 Mart akşamı ikinci Kurtuluş Bayramını kutlayacak. Pazar günü sandık başında Tarsus’un hayatını karartanlara sandık başında oylarımızla en büyük tokadı atacağız.



30 Mart seçimiyle birlikte Tarsus Belediyesi Halkın belediyesi olacak ve halkımızla birlikte bu tarihi kenti yöneterek, üreten, istihdam yaratan, yatırımcıyı baş tacı eden, şeffaf, katılımcı, dürüst ve çağdaş bir yönetim anlayışını hep birlikte hayata geçireceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.



Milletvekili Uzun” Bana sahiplendiğiniz gibi 30 Mart’ta sandıklarımıza ve Ak Parti oylarına da sahipleneceğinize eminim.Son sandık açılana kadar Ak Parti Belediye Başkan Adayımızı size emanet ediyorum”dedi.



82 Evler mahallesinde de coşkulu kalabalıklara seslenen Milletvekili Uzun,Kocamaz’a gönderme yaparak” Hep söylemekteyiz.Tarsus’a ve Tarsusluya gelecek hizmetler için biz taşın altına elimiz değil gövdemizi koyacağız.İşte buraya yani 82 Evler mahallesine 600 yataklı hastane yapacağız dedik ve Kocamaz’ın tüm engellemesine rağmen yapacağız”dedi.



Milletvekili uzun Hastanenin tapusunu ve tüm dosya yı göstererek “Hayırlı uğurlu olsun 600 yataklı devlet hastanesinin yakında yapılması için start veriyoruz.İşte tapusu,işte belgeleri isteyene verebiliriz.Ufak ayak oyunları ile sizlerin karşısına çıkanların yüzüne şamar gibi vurun.Allahın izni ile 30 Marttan sonra Tarsus’a ve Tarsusluya devasa hizmetler Hakkı Başkanımızla getireceğiz.”dedi.



Bu haber toplam 1156 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2