:

:

:

Gurbetçi Tarsus’ta Şifa Buldu

Tarsus Medical Park Hastanesi’nde kapalı (endoskopik) yöntemle bel fıtığı ameliyatı olan hastalardan biri de gurbetçi Nazire Steinberg oldu. Tarsuslu olan ancak 16 yıldır Almanya’da yaşayan Steinberg, ameliyatın yapıldığı gün ayağa kalkıp evine gitti.
Tarih: 4 Kasım 2013 Pazartesi 13:33
Gurbetçi Tarsus’ta Şifa Buldu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus  Medical Park Hastanesi’nde kapalı (endoskopik) yöntemle bel fıtığı ameliyatı olan hastalardan biri de gurbetçi Nazire Steinberg oldu. Tarsuslu olan ancak 16 yıldır Almanya’da yaşayan Steinberg, ameliyatın yapıldığı gün ayağa kalkıp evine gitti.



TATİL İÇİN GELMİŞTİ



Nazire Steinberg, özellikle son 1 yıldır bel rahatsızlığı yaşıyordu. Almanya’da bel kayması teşhisi konulan, tedavi gören, bir süre önce de fizik tedavi alan Steinberg, yıllık izin için Türkiye’ye geldi.



Tarsus’ta yakınlarıyla vakit geçiren Steinberg’in ağrıları çoğalınca tavsiye üzerine Medical Park Tarsus Hastanesi’ne başvurdu. Gurbetçi kadını muayene eden Beyin ve Sinir Cerrahi Op. Dr. Hakan Bahçeci, ameliyat gerektiğini söyledi.



KÜÇÜK BİR DELİK AÇILIYOR



Op. Dr. Bahçeci ve ekibi tarafından kapalı yöntemle ameliyat edilen Steinberg, aynı gün ayağa kalkıp taburcu oldu. Nazire Steinberg, “Bir günde ayağa kalkabileceğime inanmıyordum.



Ama ameliyatı olduğum gün evime gidiyorum. Bu çok güzel. Doktoruma ve diğer hastane çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.



Op. Dr. Hakan Bahçeci ise bel fıtığı ameliyatlarında tercih edilen endoskopik yöntemin hasta konforunu da beraberinde getirdiğini söyledi.



Op. Dr. Bahçeci, 1,5-2 santim gibi küçük bir delik açılarak endoskopik yöntemle yapılan bel fıtığı ameliyatlarının klasik yönteme göre avantajları olduğunu belirtti.



Bu haber toplam 1352 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2