:

:

:

Gözükara, Kaymakam Güldibi'ni Ziyaret Etti

Mersin Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yavuz Gözükara, Kaymakam Güldibi'ni Ziyaret Etti
Tarih: 18 Aralık 2012 Salı 08:52
Gözükara, Kaymakam Güldibi'ni Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


 



Mersin Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yavuz Gözükara, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi'ni makamında ziyaret etti.



Beraberinde Devlet Hastanesi Yöneticisi Cehdi Ertong ve Devlet Hastanesi Yöneticisi Cehdi Ertong ve Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Biçer ile birlikte Kaymakam Orhan Şefik Güldibi'yi ziyaret eden Mersin Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yavuz Gözükara,  Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu tarafından iş yükü fazla olan bazı devlet hastanelerinde Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürlüğü kadrosunun ihdas edildiğini söyledi.



Gözükara, "2003 yılından beri Sağlık Bakanlığımız tarafından yürütülen Sağlıkta Dönüşüm Programı sürecinde ülkemizde pek çok ilke imza atıldı.



2011 yılında çıkan kararnameyle kamu hastanelerinde nitelikli vermekte olduğumuz tıbbi hizmetlerin yanında, kaliteli sağlık otelciliği hizmeti vermeyi de planladık. Bu amaçla iş yükü fazla olan kamu hastanelerinde hasta hizmetleri ve sağlık otelciliği müdürlüğü kadrosu oluşturuldu. Bu göreve gelecek arkadaşların bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla eğitim almaları gerektiğine inanarak, Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin de otelcilik deneyimlerinden yararlandık. Bu alanda ilk eğitimi Mersin'de gerçekleştirdik. Ümit ediyorum ki, Mersin sağlık otelciliği konusunda adından güçlü bir şekilde söz ettirecek."



Bu haber toplam 1545 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
18.12.2012 17:59:13
09:02
18 Aralık 2012 Salı
aaaaaaaaaaaa
95.7.255.104
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2