:

:

:

Gödekmerdan’dan Okullara Jet Ziyaretler Devam Ediyor

Bu Ziyaretler Veliler Tarafından Takdirle Karşılanıyor
Tarih: 17 Kasım 2008 Pazartesi 23:50
Gödekmerdan’dan Okullara Jet Ziyaretler Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, göreve başladığı sürece içinde şehrimizde bulunan 60 okulu sabah erken saatlerde ziyaret ederek, eksiklikleri yerinde tespit ediyor.

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı'yı da alarak, okulların denetimlerini sürdüren Kaymakam Gödekmerdan'ın bu davranışı eğitim camiası tarafından takdirle karşılanırken, öğrenci velilerininde bu durumdan memnun oldukları gözleniyor.

Kaymakam Gödekmerdan ve Sarı özellikle okulların temizlik, tertip durumları, okul yöneticilerinin ve okul öğretmenlerinin mesai saatleri içinde okulda olup olmadığını dikkat ediyorlar.

Bunun yanısıra Kaymakam Gödekmerdan'ın ziyaretleri sırasında bazı okul müdürleri gerekli ikazların yapıldığıda öğrenilirken, öğrenci velileride şunları söyledi.

''Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın okulları ziyaret ederek, eksiklikleri gidermesi eğitim anlamında çok önemli bir adım. Bu ziyaretler sayesinde okulların her türlü giderilmesi gereken ihtiyaçları tespit ediliyor.

Aynı zamanda görevini aksatan okul yöneticileri böylelikle  daha dikkatli olmaları gerektiğini hatrlıyorlar. Bizler öğrenci velileri olarak bu durumdan son derece mutluyuz.''diye konuştular.

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, önümüzdeki günler içinde kalan 32 okulu daha ziyaret edecekler.


Bu haber toplam 888 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2