:

:

:

GENÇLER UMUDU BAŞKAN ÖZCAN’DA BULDU

Başkan Macit Özcan, '30 Mart’ta Hem Büyükşehir’de, Hem de Erdemli’de Oylarınızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne Verin'
Tarih: 26 Mart 2014 Çarşamba 10:28
GENÇLER UMUDU BAŞKAN ÖZCAN’DA BULDU
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Alparslan Yaraşır’la birlikte Erdemli’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.



Başkan Macit Özcan sokakta, kahvede ve dükkânlarda gittiği her yerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı.



Esnaf ve vatandaşlar Başkan Macit Özcan’a; Erdemli ’de alt ve üst yapı, çevre düzenlemesi, sosyal alanlar,  kanalizasyon, içme suyu, hal kompleksi, canlı hayvan pazarı, modern semt pazarı konularında şikâyet ve taleplerini dile getirdiler.



 Başkan Macit Özcan ise, “Erdemli’nin bütün sorunlarını aylar öncesinden yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde tespit ettik. Anlatmış olduğunuz bütün sorunların çözümü için projelerimiz hazır, bütçeye koyduk. İnşallah 30 Mart’tan sonra göreve yeniden gelirsek artık herkesin mutlu, sorunsuz bir ilçede yaşayacağının teminatını veriyorum. Sosyal demokrat belediyeciliğin yapmış olduğu hizmet farkının en güzel örneğini Mersin’de görüyorsunuz. Size düşen görev; Erdemli ’ye el birliği ile hızlı hizmet getirebilmemiz için 30 Mart’ta hem Büyükşehir’de, hem de Erdemli’de oylarınızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne verin” diye konuştu.



GENÇLER UMUDU BAŞKAN ÖZCAN’DA BULDU



Zaman zaman gençlerle de sohbet eden Başkan Macit Özcan’a tam not veren gençler, “Laik, demokratik, Atatürkçü, çağdaş, yenilikçi, başarılı bir belediye başkanı olduğu için Mersin, Macit Özcan’la yola devam etmeli. Bizler Atatürk’ün izinde giden gençler olarak, Başkan Macit Özcan’ı destekleyeceğiz. Atacağımız her oy, bizim geleceğimize yön verecektir. Aydın insanların yaşadığı Mersin halkı, gerici zihniyetlerin gelmesine izin vermeyecektir. Başkanımızı çok seviyoruz. Yolu açık olsun” dedi.



Bu haber toplam 982 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3