:

:

:

Gazeteciler Medicalpark Tarsus Hastanesinde Buluştu

Genel Müdürü Ahmet Egin, "Dünyada En Hızlı Büyüyen Sağlık Kuruluşları Arasında Yer Alıyoruz"
Tarih: 18 Ocak 2016 Pazartesi 10:25
Gazeteciler Medicalpark Tarsus Hastanesinde Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Medicalpark Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, dünyada en hızlı büyüyen sağlık kuruluşları arasında yer aldıklarını söyledi.

 

Egin, 2015 yılı içerisinde yaklaşık 120 ile 150 bin arasında hastanın Medicalpark Tarsus Hastanesini tercih ederek, şifa dağıttığını düzenlediği basın toplantısında söyledi.               

 

Medicalpark Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Eğin, Hastanenin toplantı salonundaki buluşmaya, gazeteler, televizyon kanalları, haber ajansları ve internet sitelerinde görev yapan yaklaşık 25 medya mensubu katıldı.

 

BÖLGEYE HİZMET VERİYOR

 

Ahmet Egin, dünyanın en hızlı büyüyen sağlık grubu olan Medical Park Hastaneler Grubu'nun bünyesinde 29 hastane bulunduğunu söyledi.

 

Tarsus Hastanesi'nin de 2011'de açıldığını söyledi. “Herkes için sağlık” sloganıyla hizmet verdiklerini kaydeden Egin, “12 bin metrekareden oluşan 9 katlı binamızda sadece Tarsuslulara değil, bölgedeki diğer il ve ilçelerde yaşayan insanlara nitelikli hizmet veriyoruz.

 

Teknolojiye yakından yapıyoruz ve sürekli yatırım yapıyoruz” dedi.

 

KADRO SÜREKLİ GÜÇLENİYOR

 

Hastanede sunulan sağlık hizmetlerini de anlatan Genel Müdür Ahmet Egin, “Hastanemizde toplam 165 yatak bulunuyor. Bunun 50'si 3'üncü seviye yoğun bakım, 20'si ise yenidoğan yoğun bakım ünitelerinde. Modern teknolojiyle donatılmış 5 ameliyathanemiz var.

 

30 farklı branşta hizmet veriyoruz” diye konuştu. Egin, nitelikli insan kaynaklarını sürekli geliştirdiklerini, akademik unvan sahibi hekimlerinde bulunduğu güçlü bir sağlık kadrosuyla çalıştıklarını, sunulan hizmetleri en üst seviyeye çıkardıklarını vurguladı.

 

SPESİFİK BRANŞLAR

 

Ahmet Egin, hastanede bulunan bazı spesifik branşları hakkında ise şu bilgileri verdi:

 

“Girişimsel radyoloji, nefroloji (bölgede sadece Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Medical Park Tarsus Hastanesi'nde var), tıbbi onkoloji (Tarsus'ta sadece Medical Park'ta var), mikrocerrahi, omuz cerrahi, artroskopik cerrahi, skolyoz, gastroenteroloji-ERCP (kolon kanseri tanı ve tedavisi), kardiyoloji, kalp-damar cerrahisi (minimal invaziv işlemler, koltuk altından kalp ameliyatı), çocuk cerrahisi (üniversite düzeyinde özellikli ameliyatlar), üroloji (prostat ve penil protez ameliyatları-ESWL-greenlight, holmium lazer), fizik tedavi ve rehabilitasyon.)

 

SIRA DIŞI UYGULAMALAR

 

Toplantıda, hastanede yapılan sıra dışı uygulamaları da anlatan Ahmet Egin, bazılarını şöyle sıraladı:

 

“Beyin kanamalarında, anjiyo ve stentle müdahale, koltuk altından girilerek kalp ameliyatı yapılması, çalışan kalpte by-pass, şemsiye yöntemiyle kalp deliğinin kapatılması, omurga eğriliklerinin giderilmesi (skolyoz), el bileğinden girilerek anjiyo yapılması, kapalı yöntem (laparoskopik) ameliyatlar, safra yolları taşlarının ameliyatsız alınması, mikroskopik spinal cerrahi ve endoskopik kafa tabanı cerrahisi uygulamaları, onkolojik cerrahi, uyku laboratuarı, mide balon uygulaması.”

Bu haber toplam 1389 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1