:

:

:

Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Cengiz Eser, Tarsus Ortadoğu'da

Özel Tarsus Ortadoğu Cerrahi Tıp Merkezi, uzman hekim kadrosunu güçlendiriyor.
Tarih: 19 Ocak 2016 Salı 10:12
Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Cengiz Eser, Tarsus Ortadoğu'da
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Cengiz Eser, Özel Tarsus Ortadoğu Cerrahi Tıp Merkezi'nde hasta kabulüne başladı.

Yaşam koşullarının her geçen gün arttığı bir dönemde kas ve iskelet sistemi rahatsızlıklarında da paralel olarak artış olduğunu söyleyen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Cengiz Eser, kas ve iskelet sistemi hastalıklarında, hastaların sıkıntılarının tam olarak ne olduğunun belirlenmesi için farklı farklı tetkikleri kullandıklarını ifade etti.

Tedavide kullandıkları manuel terapi konusunda bilgi veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Cengiz Eser, “Eklemlere veya ilişkide bulunan yumuşak dokulara yapılan ve el becerileri gerektiren pasif hareketlerdir. Manuel terapi ülkemizde yeni bir tedavi olsa da, geçmişi Hipokrat'a dayanmaktadır. ABD ve Avrupa ülkelerinde bir asırdır uygulanan bu yöntem diğer fizik tedavi metotlarıyla da bütünleştirerek gereksiz, ameliyatları önlemek ve yaşam kalitesini arttırmak üzere tüm kas, iskelet sistemi problemlerinde uygulanmaktadır” dedi. 

Bu haber toplam 3267 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2