:

:

:

Fikir Sağlar'dan, Dr. Bozdoğan'a Destek

Fikri Sağlar Tarsus’ta Haluk Bozdoğan Ve Partililerle Görüştü
Tarih: 31 Ocak 2014 Cuma 09:44
Fikir Sağlar'dan, Dr. Bozdoğan'a Destek
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


CHP Parti Meclisi üyesi ve Mersin Büyükşehir belediye başkan aday adayı D. Fikri Sağlar Tarsus’a geldi.



CHP ilçe binasında CHP ilçe başkanı Ali İlk ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, parti yöneticileri ve bazı belediye başkan aday adayları tarafından karşılanan Sağlar, parti binasında bir konuşma yaptı.



Fikri Sağlar yaptığı konuşmada; “Tarsus bizim için son derece önemli. Sadece tarihi anlamda değil, yetiştirdiği değerli insanlar ve coğrafyasının içinde bulunduğu konum itibariyle de önemlidir. Cumhuriyet döneminde sosyal demokrasiye ve CHP büyük yararları oldu. Buraya ilimiz diyorum çünkü bir il kadar büyük. Tarsus her zaman il olmayı hak etmiş bir kentimiz. Şu anda Mersin bütün şehir olduğu için ilçelerin hepsiyle Mersin’i bir bütün kabul ediyoruz. Tarsus’u ileride imrenilecek bir kent haline getireceği. 20 yıldır Tarsus Belediyesi sadece meydan ve yol yapan bir belediye. Tarsus’ta 20 yıldır ne yapıldı dedik Tarsus Türkiye’nin en zengin müteahhidini çıkarmış bir kent diyorlar. Aday adayı arkadaşlarımızın arasından Dr. Haluk Bozdoğan’a bu kez adayımız sen olacaksın ve Tarsus’u sen güzelleştireceksin denildi. Bizde Bozdoğan ile yürüyoruz, CHP’yi iktidar yapacağız.” şeklinde konuştu.



Sağlar; “Türkiye kötü yönetiliyor.17 Aralık’la ilgili gerçekleri unutur durumdayız. Bugün Türkiye’de öyle bir algı var ki hükümetin desteklediği 16 TV ve gazetenin desteklediği bir konu var. Hırsızları yakalayan polisi ve yargılayacak olan savcı ve hakimi hapse atmak isteyen bir iktidar var. Devlet elden gittiğini bu 42 günde gördük. Bizleri bu kötü durumdan kurtaracak tek parti CHP’dir.” dedi.



Sağlar ve Bozdoğan daha sonra Begonvil Restauranta geçerek burada CHP’li kadınların toplantısına katıldı.



Bu haber toplam 1178 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2