:

:

:

Figen Acıyiyen, CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Figen Acıyiyen, CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Tarih: 28 Mayıs 2024 Salı 17:10
Figen Acıyiyen, CHP Tarsus Kadın  Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
CumhuriyetHalk Partisi’nde 2 Haziran Pazar günü yapılacak Tarsus ilçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimleri öncesinde hareketliliği yaşanıyor. Uzun yıllardır CHP Kadın Kollarında aktif görev yapan Figen Acıyiyen, yeni dönem başkanlık görevine talip olduğunu açıkladı.
Parti ilçe binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Figen Acıyiyen, “Biz hep birlikte, tüm kadınların el birliği ile bir yola çıkıyoruz. Artık genel iktidarı inşa etme zamanıdır! Ve ben inanıyorum ki, bu yolda emek verenler kazanacak!” dedi.
CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, mevcut Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzcan İlk, iş insanı Ali Seçer, partili kadınlar, Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, gençlik kolları ve çok sayıda partilinin katılım gösterdiği toplantıda konuşan Figen Acıyiyen, şunlara değindi:
“Bugün burada, kalbimin en derinlerinden gelen bir heyecan ve kararlılıkla, hayatımın en önemli görevine talip olduğumu sizlerle paylaşmak için evimizde sizlerle birlikteyiz. Bu anın benim için ne kadar önemli ve özel olduğunu tarif etmek zor. 
Bu adaylık, sadece benim için değil, tüm kadınlar için bir umut ışığı, bir kararlılık sembolü olacak.
Bu adaylık emeği ile alın teri döken, sokak sokak çalışıp Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’ni kazanan parti üyelerimizin, gençlerimizin ve en önemlisi kadın emekçilerimizin adaylığıdır.
Bu adaylık geçmişten geleceğe yürüyen kadınlarımızın eseridir.
Örgütümüz için, kadınlar için hayatımızın her anında, her alanda var gücümüzle çalıştık, ter döktük ve başardık. Şimdi, bu gücü daha da ileriye taşımak, hak ettiğimiz eşitliği ve adaleti sağlamak için yola çıkma zamanıdır. Zaman Türkiye’de kuracağımız iktidarın ilk adımını Tarsus’tan en güçlü şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde atmanın zamanıdır.
Ben ve mücadele arkadaşlarım ; eğitimde fırsat eşitliği, iş hayatında adil koşullar, siyasette eşit temsil ve daha birçok alanda kadınlarımızın hak ettiği değeri görmesi için buradayız. Bu yolculukta, her birinizin desteği ve inancı benim için çok kıymetli.
Birlikte, daha adil, daha eşit ve daha aydınlık bir geleceği inşa edeceğiz.
 Her bir kadının sesi olmak, onların yanında durmak ve haklarını savunmak için buradayız. Çünkü bizler, bir araya geldiğimizde dünyanın en güçlü, en cesur ve en kararlı topluluğuyuz.
 Sizlerle birlikte bugüne kadar nasıl azim ve kararlılıkla çalıştıysam, bu görevi de en iyi şekilde yerine getireceğime dair söz veriyorum. Kadınlarımızın gücünü, cesaretini ve azmini göstermek için buradayım. Değerli dostlar, Birlikte, her zorluğun üstesinden geleceğiz ve tarih yazacağız.
 Biz hep birlikte, tüm kadınların el birliği ile bir yola çıkıyoruz. Artık genel iktidarı inşa etme zamanıdır! Ve ben inanıyorum ki, bu yolda emek verenler kazanacak! İçerisinde büyüdüğüm, yıllarca emek verdiğim ve her kademesinde gönüllülük esası ile yılmadan, gece gündüz demeden, bıkmadan çalıştığım partimde, şimdi daha azimli ve toparlayıcı bir parti emekçisi olarak sizlerle birlikte onurlu mücadelemizi büyüteceğimiz bir yola çıkıyorum ve önümüzdeki Pazar günü burada evimizde gerçekleşecek Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde bu onurlu göreve Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğumu açıklıyorum!Gelecek kadınların ellerinde yükselecek. Halkın iktidarı için kadınlar en önde yürüyecek. Bu inançla ve hedefle gelin, hep birlikte, el ele verelim. Daha güçlü, daha kararlı ve daha umut dolu bir yarını inşa edelim. Bu yolculukta yanımda olacağınız için ve bugün burada gücümüze güç kattığınız için hepinize minnettarım. Yolumuz açık olsun arkadaşlar!Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

 

Bu haber toplam 182 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2