:

:

:

Ethem Sarı'dan Açıklama

Ethem Sarı, ''Görev Yeri Değişen Okul Müdürleri, Şartlarının Uyması Halinde Görev Yerlerine Yeniden Dönebilecekler''
Tarih: 6 Ağustos 2008 Çarşamba 23:50
Ethem Sarı'dan Açıklama
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus İlçe Mili Eğitim Müdürü Ethem Sarı, görev yeri değişen okul müdürlerinin şartlarının uyması halinde görev yerlerine yeniden dönebileceklerini açıkladı.
Geçtiğimiz yıl Danıştay’ın aldığı karar doğrultusunda birçok okul müdürünün görev yerinin değiştiğini ifade eden, ''Müdürlerin görev yerlerinin değişmesi bazı sıkıntıların yaşanmasına neden olmuştur.
Fakat yeni eğitim döneminde bu tip sorunların yaşanmaması için çalışmalarımızı sürüyor. Geçtiğimiz yıl görev yerleri değişen okul müdürlerimiz, şartları uyuyorsa başvuruda bulunarak, eski görevlerine dönmek istediklerini talep edebilirler” dedi.
Kent merkezinde bulunan üç okulda bazı sıkıntıların yaşandığına dikkat çeken Ethem Sarı, ''Geçtiğimiz yıl eş durumundan birçok öğretmenin görev yerinin değişmesi Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu başta olmak üzere diğer okullarımızda da sorunlar yaşanmasına sebebiyet verdi. Umuyoruz ki yeni atamalarla bu sorunumuzda ortadan kalkar.
Kurtuluş İlköğretim Okulu’nun yeni binasının inşaat çalışmalarının sürüyor.
Bu okulun eski binasının, yeni bina bitene kadar kullanılması gerekirken, ne yazık ki yıkılmış. Okulda eğitim görecek öğrencilerimizin mağdur olmaması için çevre okullarda yer açacağız. Anasınıfına gidecek olan çocuklarımızda aynı okulda eğitim görecekler.
Altaylılar Mahallesinde, sürücü kursları tarafından verilen trafik eğitimi konusunda İlçe Trafik Komisyonu’nun aldığı bir karar var. Trafik eğitiminin akan yolda verilmesi gerekiyor.
Komisyonumuzda, Altaylılar Mahallesini uygun gördüğü için eğitimin burada verilmesine izin veriyor. Konu gündeme gelirse Komisyonda tekrar görüşülebilir” diye konuştu.


Bu haber toplam 1125 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1