:

:

:

Engel Tanımıyor

Görme Engelli Vatandaş Çamlıyayla'nın Bağımsız Belediye Başkan Adayı Oldu
Tarih: 4 Şubat 2014 Salı 09:19
Engel Tanımıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Çamlıyayla'da yaşayan görme engelli Ahmet Koca isimli vatandaş, Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını açıkladı. Bundan 21 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu görme yetisini büyükbir kısmını kaybeden ve geçirdiği kazadan 13 yıl sonra hiç görmemeye başlayan evli 2 çocuk babası 53 yaşındaki Esnaf Ahmet Koca, "Bu görmeyen gözlerimle ürettiğim projeleri hayata geçirerek,gören gözlerin yapamadığını yapacağım"dedi.



Ahmet Koca adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;"Bu şerefli göreve talip oldum Allah'ın izni halkımın da takdiri ile bu görev bana verilirse halkımla birlikte bir ilke imza atacağız. Çünkü Türkiye'nin ilk görme engelli Belediye Başkanı seçilecek. Gözleri görmeyen bir insanın neler üretebileceğini  topluma nasıl katkıda bulunabileceğini ve görebilen belediye başkanlarının yapamadıklarını yaparak  halkımla birlikte  bu haklı gururu yaşayacağız. Basiretsiz ve beceriksiz yönetimlere dur demek için yandaşsız , arkadaşsız herkese eşit mesafeli haksızlığa pirim vermeden ,sadece halka hizmet hakka hizmet anlayışı  ve yemini ile çalışmak ve hizmet vermek için geliyorum.



Çamlıyayla’da yapılması gerekenlerin yapılmadığını,yapılan işlerin ise yanlış yapıldığını gözlemledim. Benim gözlerim görmüyor, millete biraz abartılı gelebilir ama,hislerim çok kuvvetli. Ben bu yola baş koydum. Ben bu halkın hakkını halka vermeye,halka yararlı hizmetler üretmeye Çamlıyayla’yı ilçelerin baş kenti yapmak için adayım, ifadesini kullandı.



Zannediyorum görme engelli olarak ilk aday olan kişi benim. Ben cesaretli insanım. Azmin adaletin ve cesaretin iktidar olmadığı,yüreklerde döneklik her zaman ihtilal yapar.Ben görmemeyi bir engel olarak görmüyorum.Ben aşacak engel arıyorum"dedi.



Bu haber toplam 8932 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2